אדון או גברת?

אדון או גברת?

הנה שני התוכונים שלי.... אני כמעט בטוחה שאלה שני זכרים אבל היות והיו כאלה שטענו אחרת הנה התמונות-לשיפוטכם

ושאלה אחרונה....

ה"בחורים" שלי גרים בכלוב הזה כבר כמעט חודש... אם אני מכניסה עכשיו עוד שתי"בחורות" לא יהיו מריבות טריטוריה?

סינאן

New member
אפשר להתבלבל כשהם צעירים

היי כאשר תוכונים צעירים הצבע קצת מבלבל בין זכר לנקבה בתוכים שלך זה ברור לחלוטין

אוקיי ומה אני עושה אם יהיו מריבות?

אני מתכוונת לקנות יום ראשון עוד שתי נקבות(אם אמא שלי תאשר לי) מה אני עושה אם כן יהיו מריבות טריטוריה?

רואי

New member
אם יהיו לך זוגות זוגות בתוך כלוב..

אחד אז לא אמורים להיות מריבות לי אישית יש 2 זוגות תוכונים בתוך כלוב אחד, ועד עכשיו "לא היו מכות"

לא אני מתכוונת בגלל

שהזכרים נמצאים שם כבר איזה שבועיים ואת הנקבות אני מכניסה מאוחר יותר.. לא יהיו מריבות על טריטוריה? כאילו על זה שהכלוב הוא כבר הטריטוריה של הזכרים וכשאני יבא תנקבות הם"יפלשו" לטריטוריה של הזכרים שכבר נמצאים בכלוב?

echis

New member
שידוך תוכונים

יש הרבה אפשרויות לשדך בין תוכונים. ככלל רצוי שיהיו לך כמה כלובים. נדמה לי שלא תתקלי בבעיות כלל היות ואני בטוח שהזכרים ישמחו לקבל בנות זוג. אלא אם כן שני הזכרים הפכו בעצמם לזוג (לעיתים זה קורה). כדאי להציב בכלוב שני תאי הטלה באותו גובה. אם ישנם קשיים, אפשר להפגיש בין התוכים בהדרגה על ידי שני כלובים אחד בתוך השני, או זה בצד זה. כך תתאפשר היכרות בלי מכות. לאחר כמה ימים תוכלי לאחד את כולם ולבדוק שוב. האם הכלוב שלך מספיק גדול לשני זוגות תוכונים? בהצלחה

הכלוב שלי הוא...

משו כמו מטר וחצי על מטר בגובה של שתי מטר.... אני חושבת שזה מספיק לשני זוגות לא?! חח....

שני גברברים ../images/Emo9.gif בתוכונים זה פשוט לה

להבדיל אם הדונגית(מסביב לנחיריים) כחולה = זכר אם הדונגית היא יותר חומה/ורודה = נקבה לירן

כן אבל יש נקבות ש...

הדונגית היא טיפה סגלגלה ואז זה דיי דומה לזכר.... עכשיו עוד שאלה... אם אני מביאה נקבות אני יכולה להביא נקבה אחת לשני זכרים? או שלוש נקבות לשני זכרים? או שזה צריך להיות בדיוק בזוגות זכר אחד לנקבה אחת?

talkk

New member
תקשיבי....

כדאי שתביאי 2 נקבות, כי יכולות להיות מריבות... עדיף שתעשי כך.. אגב, תוכונים מהממים!!!! אני מתכוונת לקנות תוכון, ודי הייתי סגורה על צבע מסויים, אבל הצבע הזה מדהים!!!!!!!!!!! טל

למעלה