אדומים יקרים!

BinBaR

New member
אדומים יקרים!

מישהו היה אתמול בב"ש? כי מי שכן, זכה לראות משחק ענק. בעיקר של שביט, שי ופאבי. איזה מלכים!! =) היה שווה את כל הכסף (87 שקל) ואת כל זמן הנסיעות (מי היה מאמין שאני אצא ב-11 בבוקר ואגיע חזרה ב-2 ורבע בלילה..). האוטובוס מב"ש לת"א היה מפרך.. ואחרי זה כמעט מתתי בדרך חזרה מת"א ל..ל..אריאל. מכירים? בקיצור..היה משחק ענק..והעידוד היה גדול..חחחח, שמעתם ת'שיר החדש?- ביום אחד, בחודש מארס באסיה התגלה הסארס מאז כולנו מקווים שידבקו הצהובים שרים שואה, לא מתביישים אתם קהל של גרמנים אני גאה ללבוש אדום ברוך הבא לגהנום אתם עוברים לרמת גן ומקבלים רימון עשן אני שונא את מכבי כי כל אוהד שם גרמני! אהבתי ת'שיר, למרות שאני ממש אנטי-שירי שואה. זה ע"פ המנגינה של 'להתאבד, להילחם', ד"א. ו..ו..זהו. תודה לאדומים שלנו. וקראבליו כזה מותק..ראיתם ת'חולצה שהכין ליושבי שער 5? כפרה עליו. אז האדומים שלנו בכדורגל עלו לרבע, והאדומים בכדורסל בע"ה בדרך לחצי (איזה מלכים!!! ליובין כפרה עלייך)? ונאמר אמן. אללה!

BinBaR

New member
מוראל [?]

אעלק! זאת את? מה את עושה בפורום של הפועל?

BinBaR

New member
וואלה?? ענק!!

איך זה שלא ידעתי את זה עד עכשיו? תבואי איתי למשחקים!

חח אולי כשהיהיה לי כסף לזה ^^

האמת, הרגע חזרתי מהמשחק של ישראל נגד ליטא, אכן זיינו אותם 2:1 וזה יכל להיות 2:0 אבל לא, בן חיים [או מה שלא יהיה שמו] היה חייב להכניס גול עצמי, זה מה שקורה כששמים שחקני מכבי ת"א בנבחרת... חבל....

למעלה