אדומים בלבד !!!

prince01

New member
אדומים בלבד !!!

מצטער שאני משגע (חלק נכבד זוכר אותי כלא כזה) אבל אני פשוט חייב לפרסם את האתר שאני מנהל עם עוד מספר חברי צוות נאמנים ומוכשרים . שם האתר הוא Red-Hell וכתובתו www.Red-Hell.net . האתר קיים כבר מעל חצי שנה ובימים האחרונים התקדם לרמות בלתי צפויות. האתר מעביר מידע חי, בקרוב ראיונות בלעדיים עם בכירים,שחקנים וגורמים בקבוצה, גם דברי מולטימדיה ובידור אדום, גם קהילות כגון : פורום (שחודש) ובית האדומים המפורסם שמתחיל להתפשט מאוזן לאוזן וכמובן טורים אישיים וכתבות . אנחנו , Red-Hell נעדכן כל אדום ברשת לגבי הפועל, האתר והקהל! אתר שמוגדר כלא חובבני כבר (בעל שרת פרטי + דומיין בינלאומי) ומוכר לרוב אצל אוהדי הפועל . בקרוב מסע הפרסום הכבד יתחיל וכולם ירגישו אותו (גם מחוץ למסך המחשב). נקווה לראות כבר עכשיו אצלנו באתר ובפורום שבקרוב יפעיל תחרות חתימות גדולה . אז הכנסו והרשמו לפורום כבר (ולרשימות התפוצה) ותדאגו לחתימה כבר לפני שההמון יגיע !!! יאללה אדומים ! מחכים לראותכם אצלנו !! (חבר'ה, התגעגעתי אליכם, זמן רב עבר מאז "המירוצים" שערכתי בפורום, והדיונים הלא פוסקים בינינו נשמות!! אני מקווה שתבואו לפורום ונשמע ממכם שוב!! אני בכל מקרה כמובן אמשיך לגלוש כאן בפורום זה! יאללה הפועל)

למעלה