אדומה

Your Blue Angel

New member
אדומה

הגעת הביתה כשהתינוק שלנו כבר ישן..אני כבר שעות ממפנטזת עליך וחושבת מה נעשה כשתבא. נזכרתי בשמלה האדומה שלי. בהריון הקודם לא יצא לי ללבוש אותה אפילו פעם אחת. ועכשיו עם הבטן החדשה ניסיתי אותה והיא נעימה וסקסית. כן , אני אלבש אותה בלי כלום מתחת...נראה לי שיהיה מעניין........ אתה כבר פה. מתרגשת לי מבפנים. רוצה להרגיש את מגע ידיך, גופך. אתה מסתכל עליי ומחייך. המבט בעיניים אומר הרבה. מתקרב אלי ומלטף. אתה חושף את החזה שלי אל מחוץ לשמלה. העור הבהיר בוהק מול האדום של השמלה והפטמות נזקרות ומחכות לך. כולי צפייה. רוכן אלי. אני קטנה לידך. לוחש לי "יפה שלי, סקסית אחת..." חופן את השדיים שהתמלאו להם עוד בידיך הגדולות ומנשק אותם בעדינות. אני מתענגת ונהנת מכל מגע. הגוף רגיש מתמיד עכשיו וההורמונים בהחלט משתפים פעולה. משכיב אותי על המיטה שלנו...מפשיל השמלה ושמח לגלות שלא לובשת דבר תחתיה. מנשק את התלולית ומלטף בעדינות שלאט לאט מתחזקת וגוברת ומייצרת את הפידבאק המושלם...הרטיבות . האצבעות מחליקות פנימה בקלות וגורמות לי לרטט נעים ומפנק. מתמסרת לתחושות. פתאום אתה קם. אני קצת מופתעת ומסתכלת לכיוונך במבט תוהה. אתה חוזר ובידך שקית. קנית לי צעצוע היום, כנראה ששנינו הינו באותו הראש. חייכתי מצפה לבאות. אתה הופך אותי על הבטן, שעדין מאפשרת את התנוחה, ומצמיד את המכשיר הרוטט הזה למקום הנכון... מצמידה רגליי ועוטפת אותו קופצת קלות מהתחושה החזקה אבל לא מרפה..תוך דקה גומרת חזק והחום בחדר רק עולה. אתה צפית בי מהצד נהנה לראות את התגובות שלי, של גופי ומתכונן להמשך. אני עולה לדוגי רוצה להרגיש נכבשת חזק וכמעט בפראות (כנראה הקטנה שבפנים בכל זאת בתת המודע שלי גם עכשיו). אתה בהחלט מבין וללא עיכובים מיותרים נכנס כולך אליי. אחחח ההרגשה האלוהית הזו כשכל נים מגורה עוד מהאורגמה של קודם ורק מחכה למגע שלך בתוכי. עכשיו משתוללת כבר תחתיך דוחפת את האגן לכיוונך חזק מתנשפת וגונחת וכל הגוף מטלטל. תוך שניות מעטות גומרת שוב כשאתה בתוכי ודמעות של אושר מציפות את עיניי....לא סיימתי איתך אהובי. יש לי עוד לתת ועוד לקבל. אתה ממשיך וממשיך ואני גומרת שוב. חבל שלא יכולה להרגיש אותך בפה שלי בו זמנית. אהוב שלי. צמודים על הצד מתנשפים ומחייכים. אתה מלטף את הבטן הגדלה, את החזה. לוחש לי שוב "נסיכה שלי אני אוהב אותך" וככה נרדמים.

ferdinand

New member
ייייוווווווו!!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

מה?! כבר עוד אחד (אחת?) איזה כיף לכם!
וכמובן - כמו תמיד, כתיבה נפלאה ומרגשת!

למעלה