אדום עולה

צאט ניק

New member
הפועל עולה

לי על העצבים. אמרתי לך לא להתעסק עם סינים. <אתר בנייה. אי שם>

Dan_Kap_

Active member
קפה עולה, גירסת שירי דיכאון

Il a mis le café Dans la tasse Il a mis le lait Dans la tasse de café Il a mis le sucre Dans le café au lait Avec la petite cuiller Il a tourné Il a bu le café au lait Et il a reposé la tasse Sans me parler​

א י ל ה

New member
ולא סתם דיכאון

עוד בצרפתית. מיסייה דאן, דוּ יוּ האב א רים? <אילה עם רווחים מפגינה את ידיעותיה בצרפתית>

Dan_Kap_

Active member
מה, וואי, אילה עם רווחים

בשבילך, אני מוכנה שתעשי רימינג לרים שלי בכל זמן. [ אין קץ לנדיבות ]
ובשבוע הבא - ז'ק פרוור עושה יום שוק עם גיל חובב

פָרדון

אבל לא יכולתי להתאפק, הנה התרגום של פרוור : He poured the coffee Into the cup He poured the milk Into the cup of coffee He added the sugar To the coffee and milk He stirred it With a teaspoon He drank the coffee And put back the cup Without speaking to me He lit a cigarette He blew some rings With the smoke He flicked the ashes Into the ashtray Without speaking to me Without looking at me He got up He put his hat On his head He put on His raincoat Because it was raining He went out Into the rain Without a word Without looking at me And I I took my head In my hands And I wept

Dan_Kap_

Active member
מֱה וואי

ובתרגום של ערן צור: לפסל הפק גזמ אוה בלח גזמ אוה רכוס ףיסוה אוה בברע אוה הנטקה תיפכבו בלחב הפק התש אוה [
לא יודעים לקרוא ךופה? ]

MoonMadness

New member
סקוזי

אבל לא יכולתי להחזיק את עצמי. הנה תרגום לאיטלקית: לואי פורה לה קפוצ'ינו דנטרו לה כוסינה לואי פורה לה לאטה דנטרו לה כוסינה דה לה קפוצ'ינו לואי פורה לה צוקרה דנטרו לה קפוצ'ינו אה דה לה לאטה לואי סטירה לה צוקרה דנטרו לה לאטה דנטרו לה קפוצ'ינו דנטרו לה כוסינה לואי דרינקו לה קפוצ'ינו קון לה לאטה קון לה צוקרה, אה רימטה לה כוסינה דה לה קפוצ'ינו דה אנטוניו סנזה מי פארלארה סנזה מי גארדארה שפה מופלאה. בפרק הבא, תרגום להונגרית. סרבוס.

או ! סליחה ומחילה

אתר הכלוב, החוגג 49 שנה להיווסדו, בימים אלו ממש, לא היה יכול להתאפק, ושלח תרגום : נתן קפה בספל נתן חלב בספל הקפה נתן סוכר בקפה בחלב בכפית קטנה בחש שתה את הקפה בחלב והניח את הספל בלי לדבר אלי הדליק סיגריה סלסל סילסולים בעשן שם את האפר במאפרה בלי לדבר אלי בלי להביט אלי הוא קם חבש כובעו לראשו הוא לבש את מעיל הגשם כי גשם ירד והלך לו בגשם בלי אומר בלי להביט אלי ואני אז תפסתי ראשי בידי ובכיתי

Dan_Kap_

Active member
נתן קפה

התיצב במזכירות הכלוב, מיד
[ רבי יהודה היה נותן בו סימנים, באבו אבוהו היה נותן ]

רייב דאן , תן דעתך :

אתה לא רואה שידיו כבולות ! ? גם את התרגום הוא שלח עי לחיצות בוהן שמאל על המקלדת, וזה עוד ביום טוב.

Pigulim

New member
גם אני יודע לצטט משירים!

...וההההההההההשתי הקירחת ישבה במקלחת, ויבוא המן ויישק לה בתחנת הקמח יש קמח שחור, ויבוא המן ויישק לה בחורף ובקיץ רוכבים על הסוס...

למעלה