אדום עולה זה אסקייפ

FunkyGiraffe

New member
תזכורת - מחר ב99ESC הדג נחש בהופעה

בערך ב22:30 23:00, אל תתפסו במילה ותפתחו תמקלטים בסביבות 21:30(גם אם זה יכול לצאת בהקדמה אסטרונומית) ההופעה מלאה להאזיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

דחוףףףףף!!!!!

אמ... רדיו 99 כנראה לא קולט בירושלים... :\ מישו יודע איפה אני יכולה לשמוע את זה דרך האינטרנט????? או באיזה תדר אחר אולי יש את זה בירושלים??????

MaKe NoIsE

New member
יש עכשיו ברדיו את ההופע של הדג נחש

יש עכשיו את ההופע של הדג נחש ברדיו 99 אסקייפ מי רוצה להאזין מוזמן להיכנס לאתר של רדיו 99 אסקייפ או לפתוח את הרדיו... או שתיכנסו ללינק הבא : http://www.99esc.co.il/99Esc/liveradio.asp

lioryifrah

New member
הייתה הופעה נחמדה...

רק חבל שלא הלכתי... הרשימת שירים: 1. חליפות 2. מספרים 3. לזוז 4. קמתי 5. בראשית 6. הכאפה המצלצלת 7. נה נעשה 8. לא פראיירים 9. קוסאמאמק 10. אף אחד 11. אלוהים שלי 12. שירת הסטיקר

FunkyGiraffe

New member
מחר=יום שני, ולא כמו שפרסמתי בהתחלה

החופש עושה אנשים אסטרונומים, רוצה להרגיש?

FunkyGiraffe

New member
הופעה מתחילה זה 12 סופו של דבר

http://switch5.castup.net/_custom/radiobu99fm/audio.asx

Skicker

New member
פלייליסט

חליפות מספרים לזוז קמתי בראשית הכאפה מה נעשה + (המכונה של הגרוב) לא פראיירים כוסאמאמק אלוהים שלי סטיקר בתקווה להדרן

FunkyGiraffe

New member
הופעות הקיץ מפתחות להן אופי.. 12 שי

רים רוי! התגעגעתי! יא מאן, רויאל על המילה התארח ב"קוסאמאמק". עיבודי הופעה חדשניים. היה טוב, ובאמת אבל באמת שטוב שהיה קוטי במקום דודוש.. מה נהיה עכשיו?

shiroo

New member
גם דודוש לא היה ? מה קורה פה !?

נראה לי שיום שישי הגיע הזמן לדרוש הסברים ! חחח סתם לא... איך ההופעה הייתה בכללי...?

Skicker

New member
היה נחמד

רק חבל שבלי דודוש ואמיר
נקווה לפחות שדודוש לא בא בגלל גליה ושאולי היא ילדה

‡ Levo ‡

New member
נו מה ?! היה סבבה לגמרי

היו כמה דברים מעצבנים כמו הפרסומות של העיר האדומה כל שנייה כל שיר , והקהל שלא פירגן בגרוש שזה די ביאס . אבל ככה הופעה מעולה . אהבתי את הביצועים של לא פראיירים , קמתי ובמיוחד מה נעשה !! מת על השיר הזה . בקיצור הייתה אחלה הופעה

אחלה הופעה...

חוצמהפרסומות של אסקייפ אבל מזה אי אפשר היה להמנע... טוב... בכללי היה אחלה... חבל שלא היה את המחפשים... והקוטי הזה... לא משנה... שיהיו עוד כאלה :]

FunkyGiraffe

New member
בזמן ההופעה תכנסו לצ'אט של הפורום

ChatTV בשלט שלכם אני אהיה שם כבר עכשיו

למעלה