אדום בטוסיק

אדום בטוסיק

להילה יש אדום סביב פי הטבעת וקצת על העור, אני משתמשת בטיטולים של האגיס מהיום שהיא נולדה. ומורחת לה משחה של ד"ר פישר. היו לה כמה ימים שהיא לא עשתה קקי. היום תודה לאל וברוך השם היא עושה כל ערב קקי. האם זה תפרחת טיטולים. ואיך אפשר לטפל בזה.

גילי51

New member
לשתוף...

עם מים פושרים וסבון...אם זו תפרחת חיתולים תראי שילדה לא רגועה ומראה סימני אי נוחות .מציעה לך לא להשתמש במשחות חריפות יותר ,פשוט לשתוף בכל החתלה וכמובן,להקפיד להחליף טיטולים לעתים תכופות + טיטול עם קאקי מיידי. אמא של טל

agyana

New member
אדום בטוסיק

שלום!! עם הבן השני, הגענו למצב מאוד לא טוב של אדום בטוסיק, והיינו חייבים לפנות לרופא עור, בקיצור, הרופא המליץ לא להתקע רק עם אותה משחה, אלא להחליף כל הזמן, מאז, אני מחזיקה בבית תמיד כמה משחות ולפי המצב רוח אני מחליפה, דרך הגב ברגע שמתחיל להיות קצת אדום , משחת אינוטיול נהדרת, אני גם משתמשת ב"רקאזיטין", "עדינול", משחה של לייף, אורה קרם... בהצלחה

katimia

New member
../images/Emo8.gifלאמאלהילה

היי אני משתמשת במשחה מעולה שנקראת דיילי קר והיא ממש פנטסטית כדאי לך לנסות אותה. בהצלחה

sagitlaleche

New member
אדום בטוסיק

לא כמדריכת ללל, אלא פשוט כאמא אני חייבת להגיד שכמה שיותר להשאיר בלי חיתול יותר טוב. להחליט על זמן שמשכיבים את התינוק עם טוסיק חשוף, אפשר על חיתול שמונח על משטח מצופה ויניל, שלא יעביר את הפיפי הלאה ופשוט לייבש. הלחות ש(גם הטיטול הכי טוב אוגר)נמצאת על עורו של התינוק, עוזרת להופעת אודם על הטוסיק. אם יש לכן שמיכת פליז, זה הכי טוב מכיוון שהפיפי מחלחל למטה והעור נשאר יבש. הבן השני שלי, יש לו עור "ג'ינג'י", לבנוני למדי, כל קקי שלא הוחלף תוך 5 דקות היה משאיר כוויות שחבל"ז. היינו משכיבים אותו המון ללא חיתול לאוורור איזור החיתול.

למעלה