אדולף היטלר

Berethor

New member
אגב הידעתך שהרעיון המקורי לשואה היה מוסלמי?

הטורקים עשו שואה לארמנים במלחמת העולם הראשונה, והיטלר שלחם במלחמת העולם הראשונה ידע על כך.

Berethor

New member
כן זה נכון, וחוסייני היה מנהיג ערביי ישראל

אז עד היום הערבים ממשיכים במגמה דומה, אפילו אלו מהם שבכנסת של ישראל. מעניין שחוסייני היה גורם כזה מכריע בהחלטה של היטלר לעשות את "הפיתרון הסופי", כי במקום להיטלר היה תוכניות לגרש את היהודים ולא להרוג אותם.

Berethor

New member
לא שירתתי שום פמיניסטיות קיצוניות

זה מנוגד להשקפות העולם שלי, אני יכול לתמוך רק בפימינסטיות מתונות, וזה לא סותר את האידיאולוגיה הפרו מערבית שלי כי ארצות האסלאם ותושביהם הם בין היתר המקומות הכי שוביניסטים בעולם, ואם המוסלמים ישלטו על ישראל והמערב, גם הפמיניסטיות יחטפו מכה קשה בגלל זה, ישועבדו או יהרגו. הבעיה עם הפמינסטיות הקיצוניות זה שהן שונאות גברים באשר הם, לא רק גברים רעים, והן חיות בסרט של מלחמת המינים, משהו שלחלוטין מנוגד למה שאני מאמין בו, כי עבורי גברים ונשים מאותו עם הרבה יותר קרובים מגברים מעמים אחרים, בפרט עמים שהבדל בניהם הוא עצום כמו ערבים מול אירופאים.

רוב היהודים שנספו בשואה חיו במזרח אירופה

במדינות כמו פולין (בה אולי 3,000,000 מתוך 3,300,000, אולי 91% מהיהודים- נספו בשואה), הונגריה, צ'כיה, סלובקיה, המדינות הבאלטיות (ליטא,לטביה, אסטוניה) או בריה"מ לשעבר- מדינות כמו אוקראינה או בלארוס.
עכשיו, בכל המדינות הללו- לא חיים היום כמעט בכלל מוסלמים, רוב המוסלמים שחיים באירופה מרוכזים במערב היבשת, לא במזרחה.
מה גם, שבתקופתו של היטלר, כפי שכתב כאן כבר מישהו, לא חיו כמעט בכלל מוסלמים באירופה מה גם שרוב ארצות ערב- מדינות העולם המוסלמי בכלל- נשלטו ע"י מעצמות קולוניאליות אירופאיות- בעיקר ע"י צרפת, איטליה, הולנד ובריטניה.
עכשיו, חלק גדול מהמוסלמים שחיים היום באירופה- במערב אירופה כמובן- הם יוצאי קולוניות לשעבר של מדינות אירופאיות-
כי אחרת- איך זה שיש הרבה אינדונזים שחיים בהולנד למשל? מן הסתם, מאחר שאינדונזיה (שאגב, הינה מדינה מוסלמית כמובן) הייתה קולוניה הולנדית- אלו ההולנדים ששלט באינדונזיה.
לאחר קבלת העצמאות של אינדונזיה מהולנד- החלו להגר אינדונזים רבים להולנד, מאחר שהייתה להם האפשרות.
כך גם למשל הערבים- הצפון אפריקנים- שהם כמובן מוסלמים- יוצאי המאגרב- שחיים בצרפת- מאחר שארצות צפון אפריקה-המאגרב ליתר דיוק- מרוקו, תוניסיה ואלג'יריה היו קולוניות של צרפת- וכך כמובן גם הפאקיסטאנים שחיים בבריטניה- מאחר שפקיסטאן הייתה קולוניה בריטית, וכו' וכו'.

Berethor

New member
כן דברך נשמעים נכונים

וללא ספק להכניס את כל המוסלמים האלו אחרי שהם נתנו להם עצמאות זה אחת הטעיות ההרסניות ביותר מצידם של האירופאים, תהיה הסיבה אשר תהיה. מאימפריות וקולניות הידרדרו לרמה שמשתלטים להם על המדינה מבפנים. ולא רק מבחינת ממשל אלא גם מבחינה דמוגרפית, שזה יותר גרוע.

אגב- כשאתה כותב "מוסלמים" האם אתה מתכוון

רק לערבים או גם (למשל) לשחורים אפריקנים שהם בני הדת המוסלמית?
כי בצרפת (גם באנגליה) יש יחסית די הרבה מהגרים אפריקנים-שחורים-שהם מוסלמים מאחר שאולי חצי אפריקה השחורה (סאב סהרה אפריקה) נשלטה - או ע"י צרפת או ע"י בריטניה- וחלק גדול מהמדינות באפריקה השחורה- שנשלטו ע"י שתי המעצמאות האירופאיות הנ"ל- הן מדינות מוסלמיות- ולאחר קבלת העצמאות שלהן- רבים מהמדינות הנ"ל החלו להגר, גם לצרפת וגם לבריטניה.

Berethor

New member
מוסלמים זה הגדרה כללית, ברור שזה לא רק ערבים

ואפריקאים המוסלמים זה אפילו יותר גרוע מהמוסלמים הערבים במלא, כמו הסודנים והארתראים האלה בישראל כאילו שגם ככה אין לנו מספיק צרות פה..

Astroo

New member
קראת את הספר "האחים קרמזוב"?

כל הספר עוסק בדיון הזה.

אוי, אל תזכיר את הספר הזה...

'בלעתי' אותו תוך שבוע ואני חושב שעד היום עדיין לא כל כך התאוששתי ממנו... רובו טרחני להחריד. את "החטא ועונשו" אהבתי הרבה יותר.

Feanor75

New member
לא יצא לי לקרוא

הבנתי גם שהסופר הוא אנטישמי כמו הרבה אחרים מסוגו וזה מפריע לי, קשה לי להפריד בין יוצר ליצירות שלו. קראתי רק את "אנשים עלובים" הספר הראשון שלו שהתפרסם, ולא אהבתי אותו

Berethor

New member
זה לא מדויק

נכון שאתיאיסט יכול להיות מאוד אכזרי כי עצם זה שאתה לא מאמין בכלום זה לא משהו שתורם להתנהגות מוסרית של אדם, אבל זה לא אומר שאנשים דתיים לא יכולים להיות אכזריים, כי יש מלא דוגמאות לכך שזה אפשרי, בין אם מדובר במאמינים אמיתיים ובין אם לא, או שהאמונה שלהם רואה את זה כמותר באופן כללי או בסטוציה הנוכחית, יש הרבה סיבות. כך לדוגמה תפנאטים המוסלמים הם מסוגלים להרוג בלי למצמץ.

TaL53

New member
ברור שהוא גדל באווירה דתית

ברמה כזאת או אחרת אבל אני לא חושב שבהמשך הוא גילה אהדה יותר מדי לדת. במהלך שלטונו הוא רדף אחרי גורמים דתיים שהתנגדו לשלטונו ובמיוחד קאתולים. הוא גם פנה בשלב מסויים לענייני מיסטיקה (הוא והימלר שבכלל היה מסובב על זה). אני חושב שהוא ראה את האידיאולוגיה הנאצית כמחליפה של הדת כמו שגם מוסוליני ראה זאת והרי עצם הגדרתה כ"סוציאליסטית" יש בה ניגוד לדת.

לגבי הרג- כמו שכבר ציין אסטרו, הוא נלחם במלחה"ע הראשונה ומאוד התגאה בזה. יכול להיות שבמהלך הקרבות הוא ירה במישהו, זה לא ברור. האדם היחיד שידוע בוודאות שהוא ירב בו הייתה אשתו אווה בראון.

Feanor75

New member
הוא נקלע לקרבות אבל למיטב ידיעתי לא היה לוחם

אנטי-דת זה לא דווקא אנטי-אמונה
אפילו חסידי תורת הגזע והברירה הטבעית, יש ביניהם אנשים מאמינים

TaL53

New member
שאלת לגבי אלוהים

אמונה בכללי זה משהו שיש בכל אחד.

Feanor75

New member
זה רק עניין של הגדרה

אתיאיסט הוא זה שלא מאמין בכוח עליון אז אומרים עליו שהוא לא מאמין

lEchoesl

New member
שבכול אחד מאיתנו יש אמונה.

אמונה הוא מונח מהשיח הדתי ומכיוון שלא כול אחד מאיתנו מאמין בקיום האלוהים - לא ניתן להגיד שאמונה קיימת בכול אחד.

TaL53

New member
אמונה היא לא מושג דתי

אלא מושג סובייקטיבי המתייחס לראייתו של כל אדם את העולם סביבו. אמונה קיימת בכל אחד- למשל האמונה בסדר חברתי מסויים, אמונה בערך שיש לכסף, אמונה במי שאתה בוחר בבחירות. אמונה באידיאולוגיה מסויימת.

למעלה