אדווין מוזס

nitsansh

New member
מה יצא לו מזה??

עם תוצאה כזו הוא לא יגיע לאולימפיאדה...

GK2670

New member
יש אנשים (כנראה לא אתה) שעושים

דברים מתוך אהבה ולא מתוך כסף או דברים כאלה. לא כל החיים הם חומריים... אם יש לך דבר שאתה אוהב אז אתה צריך לעשות אותו. אתה רוצה להגיד לי שאם מישהו לא טוב בספורט למשל אבל הוא אוהב את הספורט הוא לא אמור לעסוק בו כי לא יצא לו מזה כלום?? בולשיט!! ברגע אתה נהנה מהדבר שאתה הכי אוהב בעולם זה שוה יותר מכל דבר אחר!

nitsansh

New member
גם אני עושה דברים כי אני אוהב...

אבל המוטיבציה לעסוק בספורט תחרותי היא לא אותה מוטיבציה של מי שעוסק במשהו בתור תחביב... אדוין מוזס הוא ספורטאי שהגיע לרמה הגבוהה ביותר... הוא היה מס' 1 במקצוע שלו במשך יותר מ-10 שנים... אז מה הוא רוצה להשיג בגיל 48, אחרי 15 שנים מחוץ למסלול? לרוץ 50 שניות, שזה 3 שניות מהשיא שלו? זה הישג מצוין לותיקים בגילו, אבל זה לא יביא אותו להישגים מול הצעירים... למי שהכיר את מוזס הגדול (אולי אתה צעיר מדי בשביל זה...), זה יהיה פתטי לראות את מוזס הזקן מקרטע על המסלול...

GK2670

New member
הוא רוצה לרוץ בתור מקצוען ואם הוא

יצליח לעשות תוצאות טובות אז מה טוב!

afidifi

New member
../images/Emo7.gifלמה אתה לא ככה?

מעניין שאתה מדבר על כמה חשוב לעשות דברים מתוך אהבה ואתה לא עושה את זה בעצמך....תראו אנשים זה ממש לא קשור לנושא אבל...יש אנשים (אהמ אהמ)שאומרים ולא עושים בעצמם.לדוגמא אומרים שיהיו ידידים עם מישהו אבל ברגע שזה ממש קורה אז הוא ישר מפסיק לדבר עם אותו בן אדם והוא מסנן אותו....הוגן?לא חושבת.בכל מקרה אני רק מנסה להבהיר שלפחות המישהו הזה (שוב אהמ אהמ=])יסביר לי מה עשיתי שהוא לא עונה לי יותר וחבר שלו אומר לי שאני לא עשיתי משהו רע שהוא יודע עליו....בכל מקרה..היי,ילד אני נורא גאה בך שאתה בתחום הספורט אבל לא גאה שאתה ככה בתחום החברים שלך....חבל...

GK2670

New member
טוב עדי אז את רוצה תשובה בכללי אני

מבין...סבבה אז אני מבין שאת רודפת אחרי גם לפורומים...פשששש טוב תראי מותק אין לי כוח להסביר לך בפורום כי זה לא לרמה של שנינו ולא עניין של האחרים (את חושבת אחרת) אבל חיי החברה שלי לא אמורים לעניין ולא צריכים לעניין אף אחד מהפורום!! חוץ מזה נאמן לחברים שלי אני כן ואתלטיקה זה ספורט שאני עושה מאהבה נטו!!! בנוגע אלייך - בעצם לא כאן, לא כמוך נדבר על זה מתישהו בטלפון כי באמת לא בא לי לרדת לכזו רמה.

afidifi

New member
../images/Emo4.gifחבל

נחמד נחמד לא רודפץ ארחריך לשום מקום!ובכל מקרה כן אולי נשאיר את זה מחוץ לפורום....וחוץ מזה זה לא אני אולי אתה צריך לדבר עם חברה שלי ככה תבין שזאת לא אני....חבל גור באמת...

GK2670

New member
חחח לא זו סתם איזה אחת ש...

יצאתי איתה פעם וכבר אמרתי לה שזה נגמר...היא לא מוכנה לקבל את זה אז היא עקבה אחרי לפורום וגם החליטה לחכות לי באימונים ולבלבל ת'שכל על זה שאני לא עונה לטלפונים שלה ועוד מלא זיבולי שכל. היא גם אמרה לחברות שלה למצוא אותי באיי סי קיו וכל זה...סתם מוזרה. אתמול הבהרתי לה את המצב וזהו. אני מקווה שזאת ההודעה האחרונה בנושא הזה.

למעלה