אגת כחול לייס.

shabluly

New member
אגת כחול לייס.

מישהו יכל לספר לי קצת יותר על האהבן הזאת?

אור ב

New member
...אחרי שלא מצאתי בסטונאייג´(מוזר)

כתבתי בעצמי(כן בטח) אגת בלו לייס -צבעה תכלת עם פסים לבנים אבן מקרקעת ,מחזקת את הלוגיקה יותר מאשר את האינטואיציה,מחזקת את הביטחון העצמי,מעניקה תחושת אומץ וכח,מחזקת את מערכות הגנת הגוף ובכח משמשת לריפוי לקוח מהאתר מג´יק ==>הקישור<== האבנים מסודרות לפי סדר א"ב אז זה בתחילת העמוד אני מקווה שהמידע על האבן נכונה... וגם מקווה שעזרתי

stoneage

New member
מה שכתבת על הבלו לייס

מאפיין את האגת באופן כללי. כלומר אלו התכונות של כל האגתים. לכל משפחה ישנן תכונות המאפיינות את כל האבנים מאותה משפחה בשל ההרכב והמבנה המשותף . עם זאת, לכל סוג אבן בתוך אותה המשפחה מאפיינים מעט שונים בהתאם לצבע ולמראה. מה שאתה כתבת, או מה שמצאת באתר מג´יק נכון לגבי האגת באופן כללי. הצבע והצורה וההתגבשות של הבלו לייס משנים אותה מעט. בגדול, נכון אבל היא לא קשורה לקרקוע (זה נכון לגבי מרבית האגתים - לא זו) אגת.

stoneage

New member
הי אור

תודה על התשובה. לא מצאת כי אני לא מספיקה להוסיף חומר נוסף לאתר... לא מוכר לך קצת התוכן של מה שכתוב באתר ??? יש לך מושג מי מאחוריו ?

stoneage

New member
אין סיבה להצטער אני דווקא

שמחה שאנשים נוספים עונים וחולקים ידע. זה שבאתר שקראת האינפורמציה לא מלאה זה לא אשמתך. מה שאני ממליצה בנוגע לאבנים זה בנוסף למידע רשום ואינטואיציה לעשות שימוש גם בלוגיקה. במקרה של האגתים למשל, יש כל כך הרבה צבעים שונים והתגבשויות חיצוניות שונות שבמחשבה וחיבור ידע מצטבר אפשר להגיע למסכנות....ולו אם מסתכלים על הצבעים בלבד....הרי לתכלת השפעה שונה מאשר לכתום ולו השפעה שונה מלבן או מאפור או מחום....וקיימת כמובן השפעה למראה הכללי: פסים, גלים, כתמים, וכן הלאה

FireDragon

New member
שלום לכולם!

לא יודע אם את מדברת על האתר של מג´יק, אבל אם כן, עומד מאחוריו ´תומר´ (אני לא יודע אם זה שמו האמיתי). והכינוי שלו הוא: wicca sphere. אני אישית לא מכיר אותו, אבל שמעתי עליו (לא דברים טובים ברובם, אבל בסדר)

stoneage

New member
הי לאן נעלמת ? תודה על האינפורמציה

לא מכירה לפי השם, אולי בפנים. מה שבטוח זה שהוא קרא את הספר שלי.....בזמן שכתב חומר לאתר שלו.

FireDragon

New member
היו לי מלא דברים לעשות...

אבל אני עכשיו בתהליכי שיכנוע קשים. אני רוצה שיסיעו אותי לרמת-גן, כדילבקר אנשים, ולבקר את החנות. ההורים עובדים בקצה השני של הארץ, ונמצאים כגרע בתקופה מאוד עסוקה... אולי אני אבקש מסבתא שלי עוד פעם...

stoneage

New member
בלו לייס אגת

מקור: דרא"פ כשמה, העדינות שלה מזכירה תחרה. מעניקה תחושה רגועה ושלווה. מסיעת בפיתוח וגילוי השלווה הפנימית. מגבירה רגישות ומחדדת חושים. טובה לדיבור במיוחד מול קהל מסיבה זו, כאשר אני נותנת הרצאות, היא לרוב בכיס שלי.

למעלה