אגרת רישוי?

ינשוף23

New member
אגרת רישוי?

קודם כל ערב טוב לכולם! שאלתי היא במידה וברשותי רכב יד שנייה. ואני זכאי לרכב ממשרד הבטחון אך אני אינני מעוניין בהטבה זו כרגע. האם אגרת הרישוי בסך 20 ש"ח חלה גם על הרכב שבידי כרגע. רכב שקניתי אותו מאדם פרטי ואני יד שלישית. בתודה למשיבים ינשוף!

ינשוף הי,מה שלומך? למיטב ידיעתי

אינך זכאי לאגרת רישוי בסך 20 ש"ח. מישום שהרכב הספיציפי שלך לא פטור ממכס(זה לא רכב שרכשת עם הטבות של משרד הביטחון) זו דעתי בלבד,יכול להיות שאני טועה,אבל אני למשל יש לי רכב שפטור ממכס(של משרד הביטחון) ועל האגרה של הרכב רשום"רכב משרד הביטחון) שמע-אני חושבת שהכי בטוח אם תשאל באגף "רכב רפואי" בת"א. טלפון 03=6977709 יש שם אחת טובה,והיא מאוד נחמדה.יכול להיות שהיא תימצא פירצה,על מנת שתשלם רק 20 שקלים אגרה לטסט. רק שאלה קטנה אליך:אם אתה זכאי לרכב רפואי,למה אתה לא מנצל הטבה זו? מה אכפת לך,שזה רכב ראשון אתה מקבל את כל הסכום,ורק חלק קטן זה הלוואה,והיתרה היא מענק. אני מציעה לך לקבל את זה,ראה זה כמתנה

smile2life

New member
הטבת הזכאות היא אך ורק

לרכב רפואי, זה שרכשת בעזרת הפטור ממיסים לפי זכאות\סמ"ק

ינשוף23

New member
תודה לענת ומני../images/Emo42.gif

היי ענת היי מני! קודם כל כמובן תודה על התשובה. דבר שני אני עדיין לא ממש את ההטבה לרכב כי אני ממתין לתשובת המכון לבטיחות בדרכים. ודבר שלישי ואחרון השבוע חזרתי ממלון קיסר בים המלח רשמים ולקחים בהמשך... שיהיה לכם יום נפלא.ביי ביי ינשוף!

למעלה