אגרת טלויזיה

אגרת טלויזיה

אני חד הורית מקבלת2500 שח משכורת + 1500 שח מזונות. קיבלתי התראה לפני עיקול חשבון בנק היות ואני חייבת חוב לרשות השידור. מה קורה? האם יכולים לעקל לי ואיך נפטרים מהמוגלה הזאת. אני לא מקבלת הבטחת הכנסה אך מצבי הכלכלי רע מאוד ואני מטופלת במחלקת רווחה מה עושים האם יש הנחות או יעקלו את חשבון הבנק בלי שום רחמים?

miryams

New member
לצערי , הרבה אין מה לעשות,מאז

שינוי החוקים במדינה. מציעה לך,לגשת לאגף הגבייה הקרוב לאזור מגורייך ולהגיע אתם להסדר,לפעמים הם מתחשבים ונותנים הנחה מסוימת. ודרך אגב,לא כל מי שמקבל אבטחת הכנסה מקבל פטור מתשלום. החוקים השתנו לגמרי. בהצלחה.

הם מבטלים קנסות ומאפשרים לך

לחלק לתשלומים - בכרטיס אשראי. קחי מהם טופס הוראת קבע - הם מחייבים 4 תשלומים בשנה ואת לא צוברת חובות במוסד הכי רודף שיש

s h o o s h a

New member
תשלום אגרת הטלויזיה

על מה משלמים אגרת טלויזיה? אגרת טלויזיה משלמים על עצם החזקת מקלט טלויזיה. פטורים לחלוטין: עובדי רשות השידור חרשים אילמים -אישור חדש. עוורים - תעודת עיוור. אוכלוסיות מצוקה: מקבלי הבטחת הכנסה - פטורים לגמרי מקבלי השלמת הכנסה - משלמים רק %50. מתוך אתר של ש. י. ל

s h o o s h a

New member
ועוד משהו רלוונטי מתוך האתר

מה דינם של אנשים שאינם עומדים בתשלום: לכל מנהל משרד יש סמכות לפרוש תשלומים למשפחות במצוקה ולהפחית - עד ביטול מוחלט - קנסות והצמדה. זאת, לאחר שמובאים לפניו כל האישורים והאסמכתאות.

למעלה