אגרוף תאילנדי מחפשת מגן רגליים וישנם טווח מחירים רחב . האם למישהו יש המלצה למשהו מסויים ? תודה
א אהבה 32 New member 12/11/13 #1 אגרוף תאילנדי מחפשת מגן רגליים וישנם טווח מחירים רחב . האם למישהו יש המלצה למשהו מסויים ? תודה
ר רן גוגיטסו New member 16/11/13 #2 כדאי להתייעץ עם המאמן הוא ידע להמליץ על מה שמתאים לך בהתאם לרמה שלך ולמה שצריך אצלו במכון.
K kontanta New member 23/11/13 #3 המלצה גשי לפייטוור, יש שם צוות מקצועי ואמין וקיים מגוון גדול של ציוד. בטוח תצאי מרוצה. אני ממליץ אגב על היאבוסה, אבל הכל תלוי בכמה את מוכנה להשקיע.
המלצה גשי לפייטוור, יש שם צוות מקצועי ואמין וקיים מגוון גדול של ציוד. בטוח תצאי מרוצה. אני ממליץ אגב על היאבוסה, אבל הכל תלוי בכמה את מוכנה להשקיע.
K kontanta New member 23/11/13 #4 המלצה גשי לפייטוור, יש שם צוות מקצועי ואמין וקיים מגוון גדול של ציוד. בטוח תצאי מרוצה. אני ממליץ אגב על היאבוסה, אבל הכל תלוי בכמה את מוכנה להשקיע.
המלצה גשי לפייטוור, יש שם צוות מקצועי ואמין וקיים מגוון גדול של ציוד. בטוח תצאי מרוצה. אני ממליץ אגב על היאבוסה, אבל הכל תלוי בכמה את מוכנה להשקיע.