האם למישהו יצא לראות מה קורה כשמקבלים אגרוף? אני מתכוון בלי כפפה ורק למכה הראשונה נניח כמו ג'אב,ולא לילד בן 15, תהיתי מה מידת הנזק ועד כמה האגרוף הראשון מנטרל, אגב קשור גם להגנה כנגד סכין
ראיתי אדם שמקבל אגרוף לפרצוף ולא מגיב, בזמן שסביר שאני ארוץ לבכות לאמא... תלוי גם בגורמים כמו כמות האדרנלין שיש לו בדם, המוטיבציה שלו להילחם (האם הוא כועס או פוחד?), האם הוא מסומם או שיכור... וכמובן, תלוי מי נותן את האגרוף. ג'אב שלי כנראה לא יזיז הרבה למתאגרף מצוי, אבל ג'אב מטייסון?
איגרוף שפוגע במצח לא מזיק כמו איגרוף שפוגע באף. אם אתה רוצה לנטרל במכה אחת אתה חייב לדייק במכת האיגרוף שלך. נקודות התורפה בראש הן: האף - פגיעה בו תגרום לדמיעה חזקה מהעיניים ודימום מהאף. הלסת - פגיעה בסנטר מקדימה או מהצד תגרום לזעזוע מח קל שיגרום לאדם לאבד את ההכרה. האוזן - סביר להניח שלא תגרום לו לאיבוד הכרה אבל פגיעה באוזן כואבת ומאד. העיניים - פגיעת איגרוף בעין ובאיזור שמסביבה תגרום לדימום שיכול למנוע מהאדם לראות. פגיעת איגרוף במצח יכולה לגרום לשבר ביד. פגיעות בשאר האיזורים יכאבו ומאד סביר גם להניח שפגיעת איגרוף חשוף תגרום גם לחתכים בעור הפנים אבל מכה אחת לא תכריע קרב.
בוא תיראה לבד: תיכנס לקאזה או אימיול או לכל תוכנה לשיתוף קבצים, ותחפש street fight זה ימצא לך ה-מ-ו-ן סרטונים של קרבות רחוב שצולמו במצלמות חובבים. תוכל לראות לבד מה קורה בקרבות רחוב. בני
מי שראה את ערבי הקרבות שלנו ובכלל, יכול לשים לב היטב שמכה טובה שמלבשת בסנטר מורידה את הבן אדם לקרשים.... זה קרה למרחב, זה קרה לדימה, ובאותה נשימה זה קרה גם לטייסון וכו.... יניב
הורדתי בערך 15 קרבות רחוב מקאזה. ברובם היו מעורבים יותר משני אנשים. היו קרבות שבסביבתם היו מעל ל20 איש אבל בכמעט כולם הקרב היה בין שני אנשים. אף אחד לא רץ לעזור להם עם מקל למרות שחברים שלהם היו שם. הקרבות כולם התחילו בעמידה כמובן ותוך כדי חילופי דברים. מיד לאחר מכן אחד "הלוחמים" שלך מכת איגרוף פראית ומשם התחיל הקרב שכלל זריקת ידיים פראית באויר תוך כדי נסיונות גרועים לפגוע ביריב. ירידה לקרקע וכמובן חוסר יכולת לגמור את הקרב ומיד עמידה מחדש. מאד הייתי רוצה לראות קרב רחוב כזה שבו אחד מהיריבים כן מנוסה בלחימה בעמידה או על הקרקע. מאד מעניין אותי לראות תוך כמה זמן קרב כזה יגמר.
מאורגנים ובין שני אנשים וזה נקבע מראש-(לכן גם הצילום לרוב) פה בארץ בקרב אקראי אין מצב שלא כל ה"חמולה" משתתפת ראיתי לא מעט מקרים (לצערי). ואפילו אם זה נגד בן אדם אחד כל שאר הערסים יעזרו לחבר שלהם וירימו את כל מה שיש ויהלמו את זה בבן אדם עד שתיגמר הקריזה. ואגב מה שרואים דומה ויותר טוב ממה שרואים בארץ(לפחות האגרוף קצת נורמלי).
היו מסוכסכים בניהם ולמשל קבעו להיפגש וללכת מכות ובגלל זה לרוב זה היה אחד על אחד וכולם צופים ולא מתערבים אפילו אם זה חברים אבל אם זה יותר אקראי אז כפי שרואים בעוד מקרים זה לא תמיד אחד על אחד. את האמת ממש ממש אהבתי את הקטע של גקי צאן שהיה שם זה היה חזק סוף הדרך ,למי שמכיר מילדותו את המשחק סטריט פייטר