אגרול ?

eyalib

New member
אגרול ?

האם הם הוציאו את אלבומם הראשון ? האם הם מתכננים להוציא די וי די עם אחת מהופעות הקאברים שלהם ? הלוואי...כי אני לא אוכל להגיע בראש השנה...

RamiSun

New member
לדעתי אתה קצת מחמיר איתם

זה לא פשוט להוציא דברים בארץ וצריך הרבה השקעה אני חושב שלא הכל נכלל בסך הכל בגלל עלויות. בסך הכל הדיוידי סביר ויש לו ערך היסטורי, כי אגרול בהחלט עשו משהו בארץ הזאת ועשו הרבה אנשים (זקנים כמוני...) למאושרים. בכל מקרה מי שקונה את הדיוידי על העטיפה מאחור כתוב בדיוק מה הדיוידי מכיל. דרך אגב, קראתי אתמול את הביקורת שלך לטופגרפיק אושן באתר מתקדם והיא פשוט מעולה, ישר כוח.

מחמיר? אני גם צרכן

" זה לא פשוט להוציא דברים בארץ" זה לא ממש קשור לביקורת. הטענה היא שהדיוידי פשוט קצר מדי. לא טענתי שהוא לא מספיק יוקרתי או מתוחכם. "אני חושב שלא הכל נכלל בסך הכל בגלל עלויות" אתה יכול להסביר מה הקשר בין עלויות ובין אורך של דיוידי? "בסך הכל הדיוידי סביר ויש לו ערך היסטורי" להגיד סביר על דיוידי של 50 דקות זה קצת מוגזם. זה הדיוידי הכי קצר שאי-פעם קניתי. רק לשם השוואה: קניתי אי-אל-פי של 140 דקות, קינג קרימזון כפול של כמעט שלוש שעות, יס של שעה וארבעים. לא חסרים דיוידים נורמליים. "בכל מקרה מי שקונה את הדיוידי על העטיפה מאחור כתוב בדיוק מה הדיוידי מכיל" זה נכון, ועדיין המוצר עצמו לא מצליח להעביר תחושה של הופעת אגרול אמיתית. אלו שברי-קטעים מועטים מתוך כמה הופעות שונות. "קראתי אתמול את הביקורת שלך לטופגרפיק אושן באתר מתקדם והיא פשוט מעולה" תודה.

למעלה