אגרול

Avishh

New member
אגרול

הצצתי קצת בעמודים קודמים ומצאתי: "כל הכבוד לצלמים החרוצים.....אגרול זו להקה שיודעת לתעד את עצמה. צילומי וידאו מעולים, הקלטות דיגיטליות משובחות, צוות של סטילסים - ממש ארכיון מהלך...." -begone צילומי וידאו מעולים??? גרוניך היה אומר... "למה לא סיפרת לי??" (בקצת יותר דרמטיות כמובן
). אם למישהו יש צילומי וידאו/קשר לאנשים שצילמו בוידאו/ "בוטלגים" (מעבר לאלו שמפורסמים באתר) בבקשה תצרו איתי קשר!!! אייסיקיו: 20794724 אימייל: [email protected]
רבה!

jester789

New member
ישנם הרבה צילומי וידאו

אבל הם יראו אור רק בדי וי די העתיד לצאת. תחכה בסבלנות :)

Avishh

New member
ככה???

אז אני צריך לקנות לי מכשיר דיוידי... :) אניווי, עד עכשיו חשבתי שצילומי הוידאו מוגדרים כבוטלגים בוידאו (אם יש דבר כזה...) טוב... אני אחכה בסבלנות עד שהוא יצא...

CaerBannog

New member
דיוידי? לאגרול?

אני חושב שניתן לרשום את זה כאחת הלהקות הראשונות שמוציאות דיוידי לפני שהם מוציאות אלבום, הראשונה בארץ בטוח.

CaerBannog

New member
זה יכול להוביל למסקנה אופטימית אחת

האלבום של אגרול אם וכאשר יצא יהיה פסגה מוזיקלית של הרוק המתקדם הישראלי הן בהשקעה והן בתוצר הסופי שישבור ת'שוק וסוףסוף אחרי 2000 שנות גלות יוצא פה אלבום פרוגי עוצמתי ובעל נוכחות כפי שקרה לא פעם בנכר. אולי.

cut2

New member
HUH? רק לי זה נראה כמעט סוריאליסטי?

DVD? תקליטור-עגול-שמכיל-ווידאו-ומוזיקה-באיכות-משגעת? לאגרול? בארץ? אמיתי? רציני? בקרוב? HUH? מי מממן? מי עומד מאחורי זה? או בקיצור - WTF? פרטים, בבקשה!

jester789

New member
כרגע אין הרבה פרטים

הכל בגדר תכנון, אבל יש מספיק חומרים נהדרים שאפשר לעבוד איתם... אל דאגה, ברגע שתהיה התקדמות, אני אעדכן... בסה"כ, טוב לדעת שזה מרגש פה משהו. כשזה יצא - זה יהיה מצויין! זה כל מה שאני יכולה להגיד כרגע. :)

המממ סבלנות?!?

בתור היותי אדם חסר סבלנות :) יש לך אולי עוד פרטים על הדיוידי כגון מה הוא יכלול ומתי הוא יצא ועוד זוטות כאלו?

VideoStar

New member
כ-../images/Emo80.gif אני מת לשמוע אגרול

יש לינק ישיר לקובץ אודיו?

jester789

New member
יש אודיאו להורדה

בבמה חדשה. לגביי הדי וי די, עדיין לא הוחלט, אבל כנראה יופיעו בו קטעים משלושת ההופעות של הלהקה (טרופיגן, חורשים ובארבי) ואולי גם צילומים מחזרות. אין תאריך להוצאת הדי וי די... נחמד לראות הענות חיובית... :) אעדכן אם יהיו חדשות.

אני גם רוצה אגרול

נכנסתי לדף בבימה ולא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדה קובץ MP3 הלפ פליז...

jester789

New member
הלינק שנתתי

הוא קישור ישיר לעמוד של אגרול בבמה. פשוט תכנס ללינק.

אגרול

אגב, בתקופה זו מצולם ונערך סרט תיעודי קצר על הלהקה לצורכי בגרות. אורכו של הסרט יהיה בסביבות הרבע שעה בלבד, אחר כנראה שתהיה "גרסת הבמאי". לכשיושלם הסרט יבוא עדכון (אני לא מעורב, אלא רק מקורב). בנוסף, לגבי די.וי.די של אגרול - לראות הופעה של אגרול, זה יכול להיות מרגש ומדהים, כיוון שאותן יצירות שאנחנו אוהבים מתבצעות בלייב עם המון אנרגיות. אבל אתם לא חושבים שדי.וי.די זה קצת כמו די.וי.די של קינג קרימזון, או יס, או ג'נסיס,וחוץ מהעובדה שאולי יהיו שם צילומים שלי, וגם כמה קטעים מקוריים טובים של אגרול, הרוב זה בסך הכול קאברים, שאפשר לראות את להקות המקור בהופעה מבצעות אותם??

jester789

New member
הסרט הקצר

נעשה לערוץ 1, והוא כבר נמצא באולפני הערוץ.. מבטיחה לעדכן כשזה ישודר. לגביי האודיאו והוידאו של אגרול בבמה חדשה, יש יותר מ 2, תבדוק שוב...

jester789

New member
התכוונת לסרט קצר אחר..

של החבר'ה מהצפון.. אני דיברתי על מערבון שהוכן על ידי אגרול הפקות קשות בע"מ... :)

jester789

New member
המממ...

אם יהיו שם צילומים שלך, אני מבטיחה שכולנו נקנה את הדי וי די... ואני אוודא שיהיו שם הצילומים שלך, רק בשביל שהדי וי די יהיה שווה קניה.. :)

למעלה