אגרול מה קורה עם להקת אגרול
C CaerBannog New member 28/7/03 #2 אממ, אני לא יודע מי מהם בדיוק אבל נדמה לי ששתיים או שלוש מחברי הלקה, נסעו למזרח. אולי שהם יחזרו נשמע גירסאות של סטארלס ודה נייף בעיבודים של מוזיקה הודית.
אממ, אני לא יודע מי מהם בדיוק אבל נדמה לי ששתיים או שלוש מחברי הלקה, נסעו למזרח. אולי שהם יחזרו נשמע גירסאות של סטארלס ודה נייף בעיבודים של מוזיקה הודית.
B begone New member 29/7/03 #5 עוד פרטים, עוד פרטים האמנם קאמבק מלא של אגרול? למה כמה איך ושמה? אין סתירה עם ההופעות של סוסיתא? מעולה!!!! הידדד!!!!!
עוד פרטים, עוד פרטים האמנם קאמבק מלא של אגרול? למה כמה איך ושמה? אין סתירה עם ההופעות של סוסיתא? מעולה!!!! הידדד!!!!!
ל להקת אגרול New member 29/7/03 #6 פרטים נוספים אכן מדובר בהופעה של כל להקת אגרול, היא תתקיים במהלך חודש אוגוסט(לקראת סופו של החודש). ההופעה תכלול קאוורים חדשים וכמו כן קטעים מקוריים חדשים.
פרטים נוספים אכן מדובר בהופעה של כל להקת אגרול, היא תתקיים במהלך חודש אוגוסט(לקראת סופו של החודש). ההופעה תכלול קאוורים חדשים וכמו כן קטעים מקוריים חדשים.
B begone New member 30/7/03 #8 ברגע שיש לכם תאריך סופי אנא הודיעו לנו בפורומים (תפוז ונענע) - אשמח להעביר מיילים למקורבים וכמובן לבוא להופעה.....
ברגע שיש לכם תאריך סופי אנא הודיעו לנו בפורומים (תפוז ונענע) - אשמח להעביר מיילים למקורבים וכמובן לבוא להופעה.....