יאמי יאמי כמה שזה נראה טעים
1מדינת ישראל New member 11/8/07 #14 צחי ויהודית תודה../images/Emo24.gif צחי לשאלתך מעט מאוד נדבק לי לנייר האפיה , בפעם הבאה אנסה גם מטוגן, אבל זה לא יהיה בריא כמו על אידוי. נדמה לי לטיגון זה עם עלי סיגרים, נכון?
צחי ויהודית תודה../images/Emo24.gif צחי לשאלתך מעט מאוד נדבק לי לנייר האפיה , בפעם הבאה אנסה גם מטוגן, אבל זה לא יהיה בריא כמו על אידוי. נדמה לי לטיגון זה עם עלי סיגרים, נכון?
1מדינת ישראל New member 11/8/07 #15 נראה לך שתשאל משהו ואעשה../images/Emo8.gif צחי חבל"ז כשזה מטוגן זה ממש דבר אחר וזה טעים יאמי יאמי יאמי חבל שניסיתי כבר עכשיו טרפתי 3 עם הרוטב
נראה לך שתשאל משהו ואעשה../images/Emo8.gif צחי חבל"ז כשזה מטוגן זה ממש דבר אחר וזה טעים יאמי יאמי יאמי חבל שניסיתי כבר עכשיו טרפתי 3 עם הרוטב
1מדינת ישראל New member 11/8/07 #16 מענין אם אפשר להכין את אותו הדבר ללא בישול מוקדם של המלית אלא רק לתבל אותו, כך סתם להכין את התערובת ולשים מעל דפי האורז ולגלגל ואחר"כ לטגן. אם מישהו ינסה אשמח לדיווח
מענין אם אפשר להכין את אותו הדבר ללא בישול מוקדם של המלית אלא רק לתבל אותו, כך סתם להכין את התערובת ולשים מעל דפי האורז ולגלגל ואחר"כ לטגן. אם מישהו ינסה אשמח לדיווח
א אימא של בתאל New member 11/8/07 #17 נראה לי מה זה נהדר חבל"ז אולי אפשר לעשות חצי בישול של המלית ואחר כך טיגון
B bigjack New member 11/8/07 #19 ../images/Emo6.gif אין ספק שפחות בריא זה יותר טעים היה נראה לי שזה צריך להיות מעדן כשזה מטוגן
1מדינת ישראל New member 12/8/07 #28 כן, עלים של בוריק וזה ניקרא "לה פסטליה" מה שמזכיר לי את הדבר הטעיםםםםםםםםםםםםםםםם הזה עם הביצה שהייתי אוכלת כל ערב , הייתי קונה אצל אדם שעמד בפינת הרחוב עם פיילה מלאה שמן ומוכר עם ביצה או תפו|"א.
כן, עלים של בוריק וזה ניקרא "לה פסטליה" מה שמזכיר לי את הדבר הטעיםםםםםםםםםםםםםםםם הזה עם הביצה שהייתי אוכלת כל ערב , הייתי קונה אצל אדם שעמד בפינת הרחוב עם פיילה מלאה שמן ומוכר עם ביצה או תפו|"א.
P pirge New member 11/8/07 #21 שושי, תערובת של מוקפץ,אפשר עם מריחת שמן בווק ואין צורך בטיגון "כבד". אבל בעיני,הכי הכי נראה טעים ה"מטוגן" דווקא. יאמי.
שושי, תערובת של מוקפץ,אפשר עם מריחת שמן בווק ואין צורך בטיגון "כבד". אבל בעיני,הכי הכי נראה טעים ה"מטוגן" דווקא. יאמי.
1מדינת ישראל New member 11/8/07 #23 תודה לכל המחמיאים ../images/Emo24.gif השירשור של צחי עשה אותי רעבה , הפעם אסתפק באגרול נוסף
ז זיוי האחת וזהו New member 12/8/07 #24 וי וי נראה מעדןןן כל הכבוד שוש../images/Emo140.gif במה מילאת את האגרול? מה היתה התערובת? ירקות? ומה עוד? שבוע טוב
וי וי נראה מעדןןן כל הכבוד שוש../images/Emo140.gif במה מילאת את האגרול? מה היתה התערובת? ירקות? ומה עוד? שבוע טוב