אגרול מבצק אורז

עכשיו מרתיחים מים בסיר

מניחים את הבמבוק גם על הסיר שיתחמם בכדי שלא יידבק האגרול

וזהו עכשיו לאחר שהמים רתחו מניחים את האגרול

מעל הבמבוק וממשיכים בבישול כ- 20 דקות

מוכן

בכל אופן קצת נדבק
אבל טעיםםםםםםםםםםם מאוד

מאקי

New member
היי שוש 2 הערות הארות שיקלו על העניין

שמוש בווק שבעצם גדול מהסיר מקל ומקצר את האידוי ועלה חסה או כרוב פותר את ההדבקות אם אין ווק משתמשים בסיר גדול שבתחתיתו שמים קופסת שימורים שהורידו לה את 2 התחתיות..... ומשמש מגביה מעל המים ונראה מעולה.

אהלן שלומית מה הענינים

את מכירה את המילה עצלות
זה מה שקורה כשמתעצלים להוריד את הווק ועוד יותר כשמתעצלים לשים עלי חסה בתחתית הבמבוק. בשבוע שעבר הכנתי בדיוק כמו שרשמת, השתמשתי בווק ושמתי עלי חסה ומעליהן ברוקולי וכרובית. יש לי 2 שאלות בקשר לדפי האורז המאודים - 1. האם ניתן לאדות אגרול בווק ללא הכנה מוקדמת של התערובת אלא ישר מהשקית (אני מקפיצה בווק שקיות סנפרוסט להקפצה) 2. כמה זמן מאדים את האגרול, אתמול הכנתי בערך 20 דקות וזה נראה לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן. תודה על התשובות.

מאקי

New member
שאענה לך ברצינות? אז ככה

בזמן שתחסכי בלהוריד את הווק.... ווק נותן עוצמה ופיזור והוא החום הנכון לסיר אידוי המדהים הזה לגבי המילוי... החיסכון הוא בבישול המוקדם... אפשר גם במקרו ואז רק לערבב לתקן תבלון ולמלא ונסי לאדות בזה חצילים.. לא תשכחי לי את זה יש לי מתכון מדהים רק שהוא במחשב בסו שף מחר מבטיחה לשגר לך אותו חציל מאודה זה מעדן שלא נתפס.

טעמתי את האגרול לפני ההרתחה

לדעתי מיותר להרתיח ואפשר לאכול גם ללא הרתחה מי שרוצה בכל זאת להרתיח מספיק להרתיח רק 5 דקות (אני הכנתי עפ"י הוראות מגולשים שהכינו).

למעלה