אגם רולז!

נכון. אבל היא גם בת 17

והיא יכולה להיות גם דוגמנית בלי לחשוף יותר מידי עור. במיוחד כשהיא צעירה כל כך. למשל תראי את הילדונת מהמורדים, זאתי שצילמה תמונות בבגדי ים לדלתא או פילפל או לא יודעת מה. כולה בת 15 או 16, ומוכרת את הגוף שלה בזול, מתפשטת וגורמת לגברים מבוגרים (וצעירים) לפנטז עליה. זה נראה לך? יש דוגמנית ויש דוגמנית. לדעתי זה שהדודמנית היא עדיין קטינה זה אמור לשים קווים אדומים לצלמים שמצלמים אותם ולכל אלה שמתעסקים בדבר.

../images/Emo3.gif

הסוכניות והצלמים מנסים כמה שיותר להפשיט את הדוגמניות... פעם ראיתי בגיא פינס איזה צלם זקן סוטה מין שכחתי איך קוראים לו, מנסה לשכנע דוגמנית אחת להתפשט והיא לא רוצה! והוא כזה כל הזמן אומר לה, נו תורידי את היד, שיראו קצת

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif צודקת!

לואיסנה באמת זונה לא קטנה! ולגבי אגם...בהתחלה חשבתי שהיא יפה...אבל לא עד כדי כך! היא כוסית בטרוף! היא אחת הבחורות הכי כוסיות שראיתי! יש לה גוף מהמם! גאד........היא פשוט מהממתתתתתתתת לואיסנה היתה מתה להיות רבע ממנה! היא הבחורה הצעירה הכי יפה שראיתי! היא סמל מין ללא ספק!

פפסית

New member
מה זה השטויות האלה??

זה לא שלואיסנה ואגם הצטלמו בעירום!! אני לא מבינה אתכם!!! תחשבו על זה שנייה כשאתן הולכות לים או לבריכה ואתן לובשות בקיני זה בסדר?!?! אבל שמישהי מצטלמת עם בקיני זה לא בסדר?!?! אז אפשר לומר שזה לא בסדר (אני לא חושבת ככה, אני חושבת שזה בסדר גמור להצטלם ככה) להצטלם עם בקיני לכל מיני יריחונים וכל מיני מגזינים בגלל שכל אחד יכול לקנות ת'עיתון הזה ולראות אותך כמה שבא לו!!! וכשאתן הולכות לים אותן לובשות ת'בקיני באותה המידה אנשים רואים ואפילו הם יותר נהנים כי הם רואים את זה באמת ולא מחתיכת עיתון!!! ואל תשכחו שגם אפשר לצם אותכן עם הביקני בלי שתדעו!! בקיצור מה שאני מנסה לומר זה לא בצורה ביקורתית אלא אני אומרת שאנשים פה מותחים ביקורת על דברים שהם עושים בלי לשים לב!

AgAm00sH

New member
תראי נשמה...

אין מה לעשות זה מה שמוכר! ככה קונים עיתונים עם תמונות שלה וכאלה... אין מה לעשות... אבל זה הכל מול המצלמה.... ככה בחיים- היא ההפך!!!!

patito ƒeo

New member
היא הייתה איתי בביצפר..../images/Emo107.gif

והיא די מגעילה, לפי מה שאמרו לי.. חברה שלי אמרה ששהיא באה לקנות במכונות היא דחפה אותה ואמרה: "עכשיו אני"
אבל לי היא דווקא נראית נחמדה

RAZOSH

New member
שטויות ..

אני מכיר את אגם .. בשיכבה שלי והיא ממש נחמדה ..

RAZOSH

New member
כן.. את גם ?

לא ידוע עוד אם הוא התאבד או שזאת הייתה תאונה ..

AgAm00sH

New member
סליחה אבל....

אני מכירה מישהו שמכיר את אגם וגם למד איתה בבית ספר... ויש לו תמונות איתה והכל... הוא אמר שהיא שיא שיא החמודההההה... והוא אמר שהיא מזה לא צפונית ולא מרגישה מעל כולם

Maiush25

New member
איזה תמונות יפות../images/Emo70.gif

איזה מהממת היא
אבל היא ממש לא מזכירה את שירלי
... זה כ"כ לא הדמות של שירלי כל התמונות האלה

Maiush25

New member
אההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בת כמה היא
בסדרה היא נראית קטנה
ובתמונות היא נראית ממש גדולה