אגם רודברג

ilana241

New member
אגם רודברג

היי אגם קוראים לי אילנה ואני מאוד מעריצה אותך ואת הסדרה..... נ.ב אמא שלך נורא נחמדה... היא נתנה לי את הכתובת של הבית שלך ואם לא אכפת לך אז אני אשלח לך מכתב הייתי רוצה לעשאול אותך גם ...... אם את יודעת היכן מתקיימים אודישנים או העם המפיקים של הסדרה אהבה מעבר לפינה זקוקים לילדים צעירים מנוסים.... קצת פרטים עליי........... אני גרה בחיפה נווה יוסף הרב משאש 5 דירה 16 טלפון 068335007 אני אוהבת אותך מאוד... אההה...... ויש לך אחלה פרסומת....

ilana241

New member
אגם

לא היא לא גרה עם אמא שלה יש לה בית בנפרד היא גרה בתל אביב

חחח אילנה.. גם אני אילנה../images/Emo6.gif

אילנה תשרשרי את השאלה שלך לשרשור שאלות...

כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אבל קשה לי להאמין.

יש לך הוכחה
ואם כן יש מצב שתתני לי ת'תכתובת

היא צודקת דודה שלי חברה של אגם

ואגם כול יום אצלה עכשיו רק ביגלל העבודה היא עברה לתל אביב.. בדוק!

dont be heavy

New member
לירן..........

זאת אותה אחת שאמרת שהייתה כאילו חברה שלה בפרק הזה שזוהר בא לדבר עם שירלי? ואיזה פראייר! למה אתה לא הולך לבת דודה שלך לראות את אגמוש?

אני גר בירושלים...היא גרה ברמת צבי.

מושב זה רחוק שאני הולך אליהם פעם באא אני אעדיין לא רואה אותה... אח שלי שהוא היה אצלה דודה שלי אגם היתה שם עכשיו הוא נתנן לכולם נשיקה ולא ידע שזה אגם... אגם באה אליו אומרת לו "גם לי מגיע נשיקה משהוא כאזה" והוא נתן לה ורק אחרי זה דוד לי אומר לו זאת אגם ואח שלי אומר מהההההההההההההההההההההההההההה לא ידעתי ואיי זה היה מצחיק אח שלי גדול

ilana241

New member
כן

אני יודעת את הכתובת אבל אסור לי להגיד עם את רוצה תנסי להשיג אני הוצאתי את המיץ מכולם רק כדאי שישיגו לי תכתובת אסור לי!!1 מצטערת

למעלה