אגם..כנסו

בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני לא מבינה אבל למה צריכים קומונה אם יש כבר פורום
מה שרוצים לדבר עליה מדברים כבר בפורום.. זה לא בכוונה לפגוע
פשוט זה לא נחוץ בעיני

שיוש 12

New member
הדס כנסים../images/Emo70.gif

יש לך בעיה אל תכנסי וזה לא רק על אגם זה על אגם ועל ליאון מי שלא נעה לו שלא יכנס! זה כבר ממש לא מצחיק זה פשוט מגעיל שתם לא יכולים לפרגן אבל בסדר לא צריך!

כע פרגנתי../images/Emo10.gif../images/Emo70.gif

פשוט אני מעדיפה לכתוב פה
זה לא רק נגדכם
אני גם לא נכנסת כבר לקומונה של אביחי על אגם
.. זה פשוט לא נחוץ מתי שיש פורום.. הייתי נכנסת אם לא יהו פותחים פורום.. את לא רוצה לקבל ביקורת.. סבבה.. אל תאשימי אותי

שיוש 12

New member
לא דווקא ממה שהספקתי להכיר אותך אז

את ילדה שממש לא מפרגנת אני יגיד לך ת'אמת... ופורום וקומונה זה שונה הפורום הוא לא רק על אגם הוא על עוד נושא.. שמתקשר לאגם שזה ליאון ששחק איתה שם.. את יכולים לרשום בטור המעריצים של אגם וממקומות אחרים ירשמו כהמעריצים שלו... זאת קומונה על שניהם!

שיוש 12

New member
בקיצור../images/Emo70.gif

אביחי והדס פשוט אל דברו איתי... כי אתם לא מפרגנים מי צריך חברים כמוכם?

אביחי 33

New member
איזה היסחפות הא?../images/Emo4.gif

תראי, אם כ"כ בא לך להיות ילדה קטנה-בכיף
אבל כן אני אגיד מה שאני חושב. אני לא אגיד בהצלחה ובלב יחשוב שאתם סתם פותחים. סתם לידיעה, הייתה לי קומונה רשמית לאגם, ואיך שנפתח הפורום פשוט סגרתי אותה
אין לי כח לראות את המעריצים של אגם מפולגים ומפוצלים-כולנו צריכים להיות כאן-זו התפיסה שלי.

אביחי 33

New member
זה מה שאמרתי מלכתחילה..

אבל פשוט כדאי להחזיר אותם למציאות כאן. אבל שוב כמו שכתבתי "אבל אם כיף לכם-אז שיהיה בהצלחה"

אני לא מבינה מה לא מפרגן במה שכתבת?

מה הם רוצות? הם נותנות כתובת לקומונה.. הבענו את דעתו בעיניין לא אמרנו להם לא לפתוח אותה.. בדיוק כמו שלהם אין זכות להכריח אותנו
.. זה פורום תפוח לדעות
ואם היא לא רוצה לקבל ביקורת היא לא היתה צריכה לפתוח פה את ההודעה

חלי 66

New member
טוב טוב טובב

עזבו אביחי והדסס זה לא יגמר... אם קשה להם לקבל דעות זה כבר בעיה.... אל תגיבו יותר כי זה סתם יוצר ריב ואני במקרה בתפיסה עם אביחי

שיוש 12

New member
מה את מתערב?!!!!!

משהו שואל אותך בכלל מה את דוחף ת'אף שלך לכי חפשי לעצמך חיים! זה עניין שלי של הדס אילה ואביחי ויש בעיות אל תגיבו אתם לא היחידים בפורום! ואנחנו כע יודעות לקבל דעות פשוט הדס מעצבנת שהיא אף פעם אל מפרגנת והיה מלא מקרים שהיא לא פרגנה! אז אל תחפי ת'אף של יא נדחפת!

חלי 66

New member
חחחחחחח

מה קרה פתאום איילה יכולה להתערב כי היא לטובתך ואוו את ממש מסקנהה למה אני יורדת לרמה כזו?! שלום לך מסקנהה! עכשיו אני רואה למה לא צריך לרגן לאחת כמוך חחחחחח

שיוש 12

New member
אני מסכנה? ../images/Emo6.gif

דברי בשם עצמך אני מרחמת עלייך שאין לך חיים אז את נתפלת לאחרים... רואים שאין לך חיים ואת זאותי שיורדת לרמות נמוחות ואני סימתי לדון בנושא... מקווה שתמצאי לעמך חיים

למעלה