אגם..כנסו

חלי 66

New member
מה?!!!!

הדס לא מפרגנת?!! אם יש מישהו שהכי מפרגנת זו הדס! היא לא אומרת את זה מתוך העלבה זו דעה פשוט קשה לאנשים להבדיל בין הדבים האלו.. ואם כבר הגבתי אז שיהיה לכם ברוכס והצלוחס בקומונה

אייללוש

New member
זה ממש לע נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תקשיבי מאמי את מכירה את הדס יותר ולכן... אני מכירה הרבה יותר את שי מכולם פה(נכון שי
)והיא נשמה טהורה ולדעתי היא נורא אכפתית וכו'.ובאמת זה נכון שיש פוו פווול תגובות לע נעימות פסדר שתגיד את דעתה אבל לע בצורה דוחה שכזו אנחנו לא מכריחות ולע שום כלום מי שהיחידה שמבינה פה ת'עיניין היא מיכל
. [[[
אז היא לא הכי נעל
]]] יאללה מישו הכריח
אם את רוצה להכנס כנסי אם לע אז לע אפחד לע מכריח
היא כתבה ברור
(מיכלוש) 1."מי שרוצה יגיב שם ומי שלא רוצה לא. אתם סתם עכשיו..." 2."אתם לא רוצים? אל תגיבו.. רוצים? תגיבו.. זהו תגמרו תדיון הזה.." עכשיו זהוווווווווווו אפשר להמשיך ולעבור על זה

שיוש 12

New member
את זאת...

שגרמ להכל
ואת אמרת את זה בורום אז אנחנו נגיד לך את זה!

כנסו שנייה../images/Emo110.gif

מה אתן רבות? השתגעתן? זה קומונה לאגם וליאון.. מי שרוצה יגיב שם ומי שלא רוצה לא יגיב.. ואתם יכולים להגיד שזה מיותר וכאלה אבל זה כבר מגיע לפסים אישיים של "את לא מפרגנת" "את מסכנה" "אני מרחמת עלייך" שזה כבר מגעיל להסתכל בשרשור הזה.. בסה"כ שי רצתה שיהיה עוד מקום למעריצים של אגם.. אז זה הפורום הרשמי, אחלה. אבל מי שרוצה להיות גם בקומונה שיהיה.. לא מבינה מה הבעייה. הבעתם דעה וזה סבבה מותר לכם.. אבל אל תריבו בגלל זה.. מי שרוצה יגיב ומי שלא רוצה אפחד לא מכריח אותו. הוויכוח הזה פשוט מיותר.

שיוש 12

New member
את צודקת אבל..

תלוי איך אומרים ת'דעות שלהם. והבעיה שלי היתה עם הדס שהיא ממה שאני מכירה אותה בכלל לא מפרגנת כאילו היה הרבה דברים שהיא תמיד העירה במקום לפרגן! או שהיא מקנה או שלא יודעת מה יש לה וחלי ישר דחפה ת'אף שלה! ואביחי אתה לא צד בנושא אז גם אתה אל תגיב בנושא !

שיוש 12

New member
זה לא שהם אמרו בדרך לא יאפה אבל..

הם אמרו בצורה מעליבה"למה צריך לפצתוח קומונה עם יש פורו?!" ואחרי שפתחנו והשקענו וכלה זה בשבילי ממש לא אלה בשבילכם ובשביל המעריצים של ליאון חשבתי שזה ישמח אותכם אבל כניראה שלא אז לא צריך

תקשיבי../images/Emo110.gif

לדעתי גם הדס וגם אביחי אמרו תדעה שלהם בסדר גמור. אבל הוויכוח שיצרתם מזה.. כל כך כל כך מיותר ומטופש. אני איתכן בקטע של מי שרוצה יגיב ומי שלא לא.. כי זה נכון.. אבל זה שירדתן לרמה של לרדת אחת על השנייה במקום שמי שרוצה יגיב ומי שלא לא חייב.. אתן סתם תריבו עכשיו על השטות הזאת. זה פורום וכל אחד יכול להתערב.. אבל לא בריבים.. תפסיקו בריב המגעיל הזה... זה מיותר בטירוף.. אתן עכשיו כבר הפסקתן להתווכח על הקומונה והתחלתן על מי יותר מגעילה וכל זה.. פשוט תפסיקו.. תעצרו כאן.

שיוש 12

New member
טוב טוב

אפילו אין לי כוח להגיב לך אבל העניין לגמרי לא גמור! את לא הבנת פה משהו אבל עזבי...

אני הבנתי הכל שיוש..../images/Emo110.gif

פשוט תפסיקו את הוויכוח כי תאמיני לי.. אני רואה מהצד וזה כבר לא וויכוח על הקומונה. תסתכלי טוב טוב במה שאתן מגיבות. ותפסיקו עם זה. בקשה.

שיוש 12

New member
בואי אני יגיד לך משהו...

אנשים שלא קשורים שלא ידחפו ת'אף שלהם כי זה גורם לעוד יותר סחסוך ומריבה
(והכוונה לחלי)

למעלה