אגם ונחל ענבה

Ice Age

New member
אגם ונחל ענבה

תשמעו, זה לא שוייץ, אבל יש כאן אגמים ונחלים. ביום שישי, לאור מזג האוויר היפה, יצאתי לטיול אופניים שהתחיל בפארק ענבה, והמשיך לאורך הנחל. ואלו התוצאות:

Ice Age

New member
בסוף הגעתי לגשר שבונים מכביש 1

ואז תקפו אותי שני כלבים של אתר הבניה (יש פה איזה עורך דין שיכול להגיד לי אם אפשר לתבוע אותם?). בכל מקרה, לא צילמתי הרבה תוך כדי המנוסה. אז הנה האופניים שלי בבית אחרי השטיפה מהבוץ.

ב נ ה

New member
../images/Emo32.gifאפרופו כלבים ואתר בניה

אולי כלבים זה אמצעי שמירה בעיתי משהו,אבל לא היה מזיק שתהיה שמירה /אמצעי כל שהוא שהיה מונע מהנער והנערה להיכנס לאתר בניה של מגדל בן ולטפס באין מפריע לקומה ה20.

Ice Age

New member
מי שרוצה להתאבד יתאבד

עם או בלי כלבים. אולי צריך לדרוש שאתרי בניה לא יכילו מדרגות? או בכלל לאסור בניית מגדלים גבוהים בארץ? בקיצור, כלבים לא ימנעו התאבדויות. עזרה נפשית כן.

Ice Age

New member
אז לכל מי שרוצה לטייל באזור

הנה המסלול: יוצאים מפארק ענבה, בירידה שפונה לכוון מערב, ליד גן המשחקים מעץ, לכוון הואדי. הולכים (או רוכבים) עם השביל, לאורך תוואי הנחל. רוב הדרך היא מעל הנחל, ככה שלא נרטבים. בחלק מהמקומות צריך לחצות אותו, אבל זה כיף ומומלץ. כמובן שכדאי להביא בגדים ונעליים שלא אכפת לכם שיירטבו. בדרך אפשר לראות את המפלים הקטנים, והאמיצים יכולים אפילו לנסות לשחות אם לא קר לכם מדי. תהנו!

NimrodKAdim

New member
תמונות נפלאות רק חבל..

שהפרוייקט הזה שנקרא וואדי ענבנ נדחה כל כך הרבה זמן, נבנה, נהרס, שוב נבנה, שוב נהרס. פשוט ביזיון

אתה יוצא לרכב עם מצלמה?

כל הכבוד
. בעלי גם רוכב {כל שבת}אבל הוא בדיעה של לקחת כמה שפחות על הגוף... בכל מיקרה טוב שלקחת את המצלמה...אחרת לא היינו רואים את כל היופי הזה. לא להאמין שזה מתחת לאף שלנו......

Ice Age

New member
ברור

תמיד עם מצלמה. בתקוה להנציח יום אחד איזו התרסקות יפה שלי עם האופניים. עד עכשיו כל ההתרסקויות קרו בדיוק רגע אחרי או לפני הצילום. אבל זה עוד יקרה.

מה יקרה?

התרסקות או צילום?
ועכשיו ברצינות...תמיד כשאני שומעת על רוכב אופנים שנפגע, נופל לי הלב
, בעלי בתור רוכב מכיר המון רוכבים, ותמיד זה מפחד שזה מישהו שאנחנו מכירים.וגם אני משקשקת עד שהוא חוזר בשבת מהרכיבה, במיוחד עכשיו כשמאוד רטוב וחלק... מקווה שכל מה שתצלם יהיה אך ורק נוף

למעלה