עינבי ארנבי 1
New member
אגם בערוץ 22/2 ../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif ---->
טוף שימעונה זה התחיל שקמתי בשעה 8 וסתם היה לי משעמם והלכתי לסלון כדי להדליק טלויזיה וסתם לשכב כזה, אחרי זה אח שלי המעצבןן קם והתחיל לראות איזה תוכנית על תמנות
שמן כזה וכחול שקוראים לה "נוני התמנון"
ואז אחרי זה כבר לא יכלתי לסבול את הסידרה הזאת והעברתי לערוץ 2/22 ואת מי אני רואה
(נסו לנחש
) את אגם ואפרת רייטן ואז היא התחילה לדבר על הבסיס שלה שלא הבנתי מילהה (
) ואז היא דיברה על שיר נולד ושאסור לה לגלות על מה היא שרה ואזזזזז היא התחילה לדבר על "אהבה מעבר לפינהההה" ופתאום ממש בשניה שהיא התחילה לדברררר אח שלי המעצבן בא
והתחיל לעצבן אותיייי ולהגיד לי שהוא רוצה לראות טלויזיה ואז העפתי אותו כזה ואמרתי לו הנה אגם רודבברג
הנה אגם רודברג
ואז הוא עוד פעם התחיל לשגע אותי (כי היא לא מעניינת אותו {פחח בטח} !!! ) קיצר מה שהצלחתי לשמוע ממה שאגם אמרה זה שלא יהיה עונה שלישית זה מה שהיא יודעת מש'ו כזהה ואז היא אמרה שיש עוד ממלא אנשים שמעריצים את הסידרה הזאתת ( דההה
) וזהוו חח יו אחרי זה היתה איזה אישה אחת מתולתלת בלונדינית כזאת שדיברה על פרס ושום ושום שום וקומקום לא הבנתי כלוםםםם ואת אגם היא כינתה "אגם הברבורים" ו"אגם השומים" קיצר אישה משוגעת ואת אגם כלום לא מעניין הייתם חייבים לראות את הפרצוף שלהה חחח זהוווו יומטוב לכולםם אויש איזה מגילהה
טוף שימעונה זה התחיל שקמתי בשעה 8 וסתם היה לי משעמם והלכתי לסלון כדי להדליק טלויזיה וסתם לשכב כזה, אחרי זה אח שלי המעצבןן קם והתחיל לראות איזה תוכנית על תמנות