אגם באלישמע

• פותח הנושא tchx
  • פורסם בתאריך

tchx

New member
אגם באלישמע

הגשמים שירדו יצרו אגם גדול בשדה פקנים מה שמושך עשרות עופות מסוגים שונים לשם ( וגם נוף מדהים " חו"ל " מחלונות הבית )

גבי 26

New member
כבר אמרתי פה פ'ם

טבור המדינה זה יער להב! (תחשבו על מפגש במקום-חתולון ידריך. איך אני מנדבת בקלילות
) ושלומבי צודקת

רוּפֵן

New member
זה היה התכנון המקורי...

...להגיע עם אופנוע ים ל'מונטנה'.. ללקק גלידה ולחזור ב..'מפרשית'...

גבי 26

New member
יש לי בשורות

בשבילך! 'מונטנה' כבר מזמאאאן כבר לא כאן, נסגרה לאנחות
. אפילו הגננית תאשר לך את זה כי היא גרה קרוב. אחחח, איזו גלידה
. אמנם אני לא מחובבי המתוק, אבל אפילו ברגע זה אני מוכנה אמבטיה קטנה עם גלידת מונטנה. לגבי התעלה זכור לי משו במעורפל, טוב עם הזכרון שלי...זה לא פלא.

רוּפֵן

New member
אכן בשורות...!

ב'מונטנה' הייתי "מלקלק" גלידה רק עם מדים ירוקים.. וזה.."עבר לי" מזמן.., תודה לאל.. "תעלת הימים" ?! חלום שנגוז..! עוד בתקופת 'בגין' ז"ל כבר עשו מגבייות בחו"ל וגם "אבן פינה" נורתה שם, בחוף ליד עזה.. פחות או יותר.. משם 'מנהרה' עם מים זורמים מהים התיכון.. המים עושים "מנוחה" באגמי קייט בחוצות באר שבע (כמו 'תעלת בלאומיך"), ומווסתים לזרימה סולידית, לכיוון 'שפך זוהר' לייצר חשמל תוך נפילה חופשית לים המלח.. רק מה.. הפוליטקאים שלנו, שמחליפים כל שבועיים 'כסא', לא מוכנים להשקיע בפרוייקט ש..שר אחר יחתוך את הסרט, אחרי שהם יצאו לפנסיה.. אז... אין ! וזהו..
.......(שכחתי לשים את זה בשורת הנושא !
..)

גבי 26

New member
../images/Emo32.gifהיה עוד מישהו

שהיה בחזון, מר ורדימון, אם אני לא טועה. הכל ירד לטימיון, חבל. היה אפשר לייצר הרבה חשמל. אבל כנראה עדיף לייבא...פחם, גז ואפילו מים, מאשר ליצור איזה פרוייקט חדשני שיתן פתרון ותעסוקה לעם בציון.

מוטי בר

New member
אם זה יצא לפועל המדוזות יחזרו לים ס

וף שממנו הגיעו דרך תעלת סואץ, ומאזזזזזזזזז, הלך לנו כל הכיף של הקיץ. אין רחצה דווקא בשיא העונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה