אגירת מזון

e f f i e

New member
אגירת מזון

בימים האחרונים נזק התחיל לקחת אוכל מהכלי שלו ולהחביא אותו בפינה של המרפסת ובתוך זוג נעליים ישן שלי. זה פשוט קטע אינסטינקטיבי של אגירת אוכל לקראת החורף? או שזה משהו יותר רציני בקטע שהוא מרגיש חוסר בטחון או משהו?

Sweet Fantasy

New member
לא קשור לחורף

חמוסים תמיד מחביאים אוכל, גם בקיץ. אולי לא שמת לב לזה :) זה לא בדיוק אגירה הם אוכלים את זה מיד אחרי ואם לא באותו יום זה בטוח. זה לא חוסר בטחון וזה לא אגירה הם פשוט מעדיפים לסחוב את זה למקום חשוף ו"חבוי" שלא יקחו להם
החמוסים שלי לוקחים את האוכל לכל מקום. (מתחת למגבת, בתוך התעלות) ברגע שלא רואים אותם הם חושבים שלא רואים את האוכל

Linimfin

New member
כל השאלו תהאלה על האוכל....

גרמו לי לחשוש שהאוכל שאני נותן ללוסיל לא מספיק טוב. פרו פלן לגורי חתולים.
?
? עוד שאלה.. זה הגיוני שהציפורנים בידיים(בהשאלה) של לוסיל גדולות יותר מהציפורנים שלה ברגליים(בהשאלה)? גוזרים רק את הציפורנים מבידיים(בהשאלה)?

Sweet Fantasy

New member
תשובה..

1. פרופלן אוכל מצויין בין האיכותיים ביותר
2. כן, בדר'כ הציפורניים מקדימה גדלות מהר יותר מהציפורניים מאחור, וגם ארוכות יותר. לכן גוזרים את הציפורניים מקדימה פעם בשבועיים ואת הציפורניים מאחור פעם בחודש (כתוב במאמר לא?)

Linimfin

New member
יכול להיות שכתוב ואם כן אז שכחתי

את גוזרת להם את הציפורנים עם מספרים רגילות או עם מכשיר כזה מיוחד. פשוט ניסיתי עם המספרים הקטנות של הציפורנים ולא הצלחתי לגזור אותן.

Sweet Fantasy

New member
הכי קל עם גוזז

כמו שאנחנו משתמשים וחשוב מאוד לעשות זאת כמו בהוראות במאמר, במקביל לריצפה. מומלץ להשאיר חתיכת ציפורן ולא לחתוך ממש קרוב חשש לפציעה.

The Reuty

New member
../images/Emo31.gifפרופלן

הם עושים ניסויים בבעלי חיים. בדיוק כמו שלא היית רוצה שיעשו על לוסיל ניסויים, אל תקנה אוכל שנוסה.

Sweet Fantasy

New member
אני משתמשת ברויאל

ואני שמעתי שהם עושים רק ניסויי טעימה, יש שטוענים אחרת. אני מצטערת ואולי אני צבועה אבל אלה החברות הכי איכותיות (רויאל ופרופלאן) אני לא מחליפה אוכל.

carmikush

New member
איימס לא איכותיים מספיק?!

נ.ב. כמה זמן לא הייתי פה. נדב תתחדש על הכלוב...ואני השגתי אותו ב650 אם אינני טועה.

The Reuty

New member
איימס זו חברת אם של יוקונובה

וכמו שידוע לכולם, יוקונובה מוחרמת בגלל הניסויים הפולשניים שהיא עושה לבעלי חיים.

The Reuty

New member
אולי את צבועה?

תהיי בטוחה בזה. אני אישית מציעה את אקאנה, שזה אוכל איכותי ביותר ונקי מניסויים יש גם את נוטרא גולד, שזה אוכל איכותי, אבל לא ניסיתי אותו. רויאל קנינן עושים ניסויי טעימה, אבל הם מחזיקים את החיות שלהם בכלובים לכל החיים. כן, חתולים, כלבים, גורי חתולים, גורי כלבים.. ומי יודע מה עוד.

Sweet Fantasy

New member
אמממ... בואי לא

נרד לפסים אישיים. אקנה הרבה פחות איכותי מרויאל זה בטוח וגם הנוטרא

The Reuty

New member
אני לא ירדתי לפסים אישיים

ואקאנה הרבה יותר איכותי מרויאל מהסיבה הפשוטה שהיא הרכיבים והחוסר ניסויים.

The Reuty

New member
אמרת אכן

רק חבל לי שאת מממנת חברה שעושה ניסויים בבעלי חיים. אם את אוהבת חיות, את אמורה לרצות את הטוב בשביל כולם לא בשביל החיות הפרטיות שלך. למה לקנות משהו שעושה ניסויים, אם את יכולה לקנות משהו שלא עושה ניסויים והוא מצויין בשביל החיה שלך? אני לא אבין את זה לעולם.

The Reuty

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אבל למה להתעלל באחרים שלך יהיה טוב? למהלמהלמהלמהלמהלמהלמה!?

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif

שלי יהיה טוב? זה כל כך רע שאני רוצה שהחיות שלי יקבלו מה שהן צריכות? בקשר לאוכל אולי את צודקת, (אני חושבת שניסויי טעימה פחות אכזריים ודווקא יש מקום בשבילם , אולי לא כל הקטע עם הכלובים אבל זה כבר אין לי מושג) בקשר לבשר הם מקבלים שאריות ככה שזה לא קשור.

למעלה