אגיע

אגיע

אגיע בדיוק בחצות, יאירו דרכי עיניך הנוצצות וכבר קצרה רוחי, יצאתי לנוע כי תקפני געגוע. אגלי טללים וערפל אופף, ואתה כאוריון- מזהיר בשמי חורף. הומה לבי נסתרות, כמה לך בזמירות. אקרב אליך נפעמת נעתקת נשימתי, נאלמת עת אחוש שפתיך ברטט לוגמות שפתיי ברכות לוטפות הבל נשימתי. דמעה מעיני תיטוף ימי ערגת חלוף, כיסופים רדומים כנחשולים הומים כסער ים. ונטפיי כטל בוקר על להבות לבך, השיגתני כגלי ים, לוטף באדוותם, ואתה לי, שירת נפשי. Oh My Love

odo13z

New member
אגיע....../images/Emo66.gif

אגיע. קצר רוח ונשימה. דמותך בעיני רוחי.....מאריכה הדרך את משך הפרדה. רמזור אדום....ירוק. עוד רגע קט אבוא אלייך חצי יובל חלף.... או יום או רגע או נצח. אותה מילה חוזרת שוב ושוב אהובתי. את בדמי. בנישמתי. לנשק. לחבק. להכין לך תה.... לעסות כפות רגלייך לשיר לך שיר אהבה ללטף פנייך בלי מילה להיות איתך. להיות שלך.

כשתגיע,,,,,,

כשתגיע אליי פנימה תרגיע נשימה ואני בדממה בערגה עלומה לך. בריגשת כמיהות בניצנוץ נגוהות חשקת שלהבות חוצבות בלבבות. וצררתיך בי ארוז בליבי.

שמים1

New member
אגיע

באמתחתי פרחי אור שפיזרת במרעה אהבתינו נוגעים בקו הרכס אל מעבר להרים. פכפוך המים בבארות הכיסופים כמהה לגעת להביט עימך ברוח שורקת חרישית שעה של אהבה. אגיע נוגעת בשמים כמו ציפור חופשייה פורשת כנפיים אל מרחבי זרועותיך בכסות תשוקתך.

deerman

New member
כשתגיעי

שביס אדמדם יכסה ישבנך העירום. וכשתנשב הרוח יבצבץ הוא ויקרוץ וליבי יעלוץ. כעבד אהיה לגופך ואעריצו ואטפחו באיבריי המוצנעים. יבהיק הוא לאור צפריר וניחוחו השמיימי יבשם האוויר.

karmy66

New member
כשאגיע

כששעון האורלוגין העתיק קרא בשמך ישבת למולי ערגתי נדמיית לאלה מצרייה שזופה יפה חלקה סוערת ומחכה אתרוגייך הצגת לעיניי זכרותי סערה בידי יפית כמו איילה הנשקפה מסהר פורה צחור עופרייך הלם בעיניי נשכתי שפתיי מוללתי אשכיי עד כאב צעקתי בלבי אני אלייך תאב ניסיתי לצוד מאור עינייך ניסיתי לראות צחור שינייך אהובת-לבי מחמלי מי ייתן ותהיי שלי עת חלקת-ירכייך נגלתה למולי צבטתי הלחיי שפשפתי עיניי עד חכליל מתי כבר תהיי שלי??

יערית 1

New member
במרחק נגיעה

מאזין לגופי, קשוב לנשמתי, נושף לתוכי ניחוחות תחושותיך, תמיד במרחק נגיעה. יודעת אותך ברוגע, חשה אותך בסערה, בין פכחון לריחוף מתמכרת לאהבתך.

למעלה