אגילטי

show jumping

New member
אגילטי../images/Emo35.gif

יש כאן אנשים שמתעניינם באגילטי? מתאמנים עם הכלב/ה שלהם?

nikit1

New member
אנחנו חשבנו לעשות את זה

אבל כרגע אנחנו פשוט עסוקים עד מעל הראש, אולי בעוד כמה חודשים. את הולכת ל"חוג" עם הכלבה שלך?

nikit1

New member
זה מעין אימונים לכלבים בקבוצה

מאורגנת- קפיצות, מכשולים וכו´. מעולה לפורקן אנרגיה של הכלב וגם כיף לבעלים. מה שכן- הכלב חייב להיות מאולף אחרת הוא לא יכול להשתלב כמו שצריך בקבוצה. אנחנו עושים את הדברים שעושים באגיליטי לבד, בגן שעשועים וניקיטה נהנית מכל רגע. הכלבה פשוט אוהבת לקפוץ!

show jumping

New member
הסבר../images/Emo41.gif

אגיליטי זה בעצם מסלול מכשולים שכולל: קפיצות (כמו של סוסים אבל בקטן), מנהרות, סללום ועוד. מתחרים בזה כלבים מכל הסוגים לפי קטגוריות של גדול, בינוני וקטן. הכלב עובר את המסלול כאשר הבעלים שלו מכוונים אותו בעזרת פקודות ממכשול למכשול, המטרה היא לעבור את המסלול בכמה שפחות זמן וכמובן מבלי להפיל מכשולים ... אני לא בדיוק מתאמנת עם מל בזה כי אני גרה בדרום ולצערי אין פה כלום! אבל אנחנו (מל ואני) משתתפות בחוג אילוף ולפעמים אנחנו גם קופצים, מל פשוט מעולה בזה וגם ממש מתלהבת מקפיצות...

בקי@

New member
כן כן כן!!

סליחה על ההתלהבות אבל לא הרבה אנשים מכירים ומתענינים בזה... בכל מקרה אני כן מתאמנת בזה,ואם את מעונינת זה תחת החוג לאילוף ולאג´יליטי,מתאספים פעם בשבוע ביום שישי, בשעה 16:00 בכפר טרומן,45 דקות אילוף ו45 דקות אגיליטי,אם אתה מוענינת בעוד פרטים אל תהססי להשאיר הודעה בפורום!!

show jumping

New member
אני ממש ממש אשמח לשמוע עוד פרטים!

למרות שכפר טרומן זה איזה שעה וחצי מהבית שלי אולי אני אצליח להגיע לפעמים (זה דיי מסובך כי עוד אין לי רשיון...). מי המאמן? הכלבה שלי דיי מאולפת, אנחנו כבר יותר משנה באילוף אבל חוץ מקצת קפיצות היא לא יודעת כלום באג´ילטי, יש קבוצה למתחילים?

בקי@

New member
חוג האגיליטי.....

החוג מתקיים אחת לשבוע בחוות הדוד משה (פנסיון) בכפר טרומן. תמיד יש קבוצות למתחילים,לכל החוג יש מספר מאמנים שמאמנים כל קבוצה,לפעמים הקבוצות משתנות והמדריכים משתנים אבל סה"כ זה די מאורגן. אין הרבה צורך בידע באג´יליטי וכל מה שלא תדע המדריכים ילמדו אותך. יש לציין שרוב המדריכים אח"כ עושים אג´יליטי בעצמם אבל אלו קבוצות יותר מתקדמות. תמיד רצוי לבוא ולראות.... איזה סוג הכלב? מה הגודל? ומה הגיל?

show jumping

New member
הכלבה שלי

היא לברדורית מעורבת, בניגוד ללברדורים היא דווקא בכלל לא "כבדה" והיא מאוד מהירה. היא בגודל בינוני, קצת יותר קטנה מלברדור. היא בת שנה וחצי.

בקי@

New member
ראיתי את התמונה.....

וחוץ מזה תבואי פעם תראי איך זה תאהבי תמשיכי לא תאהבי אל תמשיכי,הבעייה היא שבחוג תמיד מעדיפים אנשים שיבואו בקביעות ולא פעם כן 5 פעמים לא והבנתי שזו בעיה אצלך,את חשובת שתוכלי לעשות מאמץ ולבוא כל שבוע?

יאנקה

New member
וואו, איזה יופי, אולי גם אנחנו נעשה

את זה פעם. לורד כרגע עובר אילוף, אבל זה יהיה נחמד בהמשך, הוא דווקא מאוד אוהב פעילויות למיניהם.

למעלה