אגזמה בכף יד

jpgr4

New member
אגזמה בכף יד

שלום
לפני כשלש שנים מצאתי עצמי החל מגרד בכף יד ימין,העור החל להתקלף ומעת לעת החל נוזל לי דם(מרוב הגירודים) הייתי אצל מומחה עור ידוע,בדק רשם משחה עימה המליץ לי להשמש אך לא לעיתים קרובות(סטרואידים)כך אני עושה כמעט שלוש שנים אך האגזמה(אשר לא התפשטה לעוד מקומות,נותרה בכף יד ימין בלבד,ומעט מוצה לה)בשלה,לא חולפת,היא כאן בכדי להישאר.חשבתי לעצמי אולי משהו טבעוני או שינוי תזוזנתי כזה או אחר ,עשויים להועיל?
אודה לתשובתכם.
בברכה,
אייל

שלום אייל

ברוך הבא לפורום. קשה לי להאמין שתמצא כאן תשובה - הפורום הזה עוסק בעיקר בתזונה צמחית מהצד של שיתוף מתכונים וככל הידוע לי אין כאן מומחים רפואיים.
יכול להיות שתוכל למצוא ייעוץ באתר של אנונימוס, שווה לנסות.
בכל אופן, בהצלחה במציאת פתרון.
לי אישית הטבעונות עזרה באופן מפתיע - היו לי כאבים ארתריטיים ובתוך כשבועיים הם נעלמו. אבל לא בגלל זה עברתי לטבעונות.

Dr T noki

New member
שלום אייל

בתור רופאה - קודם כל צריך אבחנה ורק אח״כ לחשוב מה הטיפול הרצוי בהתאם לאבחנה, הטיפול יכול להיות תרופתי או שינוי תזונתי אך אין טעם לעשות שינוי ספציפית לבעיה זו בלי לדעת מה הבעיה.
אני ממליצה לך ללכת לרופא המשפחה או לרופא העור לקבל אבחנה לבעיה שלך. לפעמים יש צורך בבדיקות דם , בדיקת אלרגיה, משטחים או ביופסיות לסייע באבחנה.
לאחר שתהיה אבחנה תוכל להתייעץ האם יש טעם בשינוי תזונתי ספציפי זה או אחר.
לפעמים המנעות ממרכיב מזון ספציפי שנמצאת אלרגי אליו או שגורם לתגובה שלילית יכולה לעזור, לפעמים לאחר בחירה בתזונה צמחונית או טבעונית כרווח משני יש אנשים שמרגישים טוב יותר או שמחלות כרוניות שלהם מתאזנות (סוכר, כולסטרול) אך זה באמת ענין אישי.

בהצלחה ורק בריאות!

רק עכשיו הבנתי את הניק שלך

דוקטור!

Dr T noki

New member

זה הניק מאז שהייתי סטודנטית לרפואה בהריון (אז קראו לי רק תינוקי T Noki), בשלב מסוים תפוז סירב לקבל אותי בניק הקודם, ובמקביל הפכתי ד״ר ומאז אני בניק חדש-ישן Dr T Noki

למעלה