אגזוז FREE FLOW?

אגזוז FREE FLOW?

שלום יש פה בטח אנשים שמבינים בזה אז ככה: מה מערכת ה פרי פלו מוסיפה לרכב? האם זה משפר ביצועים? במידה וכן האם מרגישים בזה או שזה רק תיאורטית? ואם אתם יודעים מכירים וכו אני אשמח לשמוע אה צריך להחליף את הדוּד בשביל זה? מדובר על קורדובה ספורט 1600סמק תודה

sronis

New member
לא מבין גדול אבל

פרי פלואו זה החלפת כל מערכת הפליטה, זה כמובן מוסיף יותר מסתם החלפת אגזוז ודוד אחורי. היתרונות הם כמובן תוספת כוח לא גדולה (אין לי נתונים מדויקים וזה משתנה ממכונית למכונית) וכמובן הרעש האופייני. הולך טוב עם הוצאת הממיר הקטליטי ופילטר אוויר פתוח. חשוב גם שהמערכת תהיה מתאימה לרכב הספציפי שלך. כל מערכת מתאימה לרכבים אחרים. רוני

הנסיך.

New member
אני חושב שכ10 אחוז שיפור - קראתי את

זה פעם, אבל שוב, זה תלוי באוטו... (אני קראתי את זה לגבי אופל קאדט - זו עם מנועי ה75 כ"ס בלחץ גבוה)

אתה מבין בתחומי השוק?

יש לי קורדובה ספורט 1600 סמק 100 כוח סוס 16 וי אם תוכל לכתוב לי בערך כמה עולה תענוג כזה וכמה עולה סתם אגזוז לחץ שעושה רעשים נחמדים :) תודה (יש אתרים מושקעים של מוסכים בארץ?)

הנסיך.

New member
איפה קונים בארץ פילטר פתוח?

אני יודע שכבר שאלתי, אם אפשר מספרי טלפון ומיקום אני אשמח - בתל אביב או ירושליים... אבל, וזו הערת אגב חשובה, עשיתי ליקירה שלי טיפול, פלאגים, שמנים, פילטרים למיניהם, והנה אחרי הטיפול, עם פילטר חדש של רנו היא ממש לא אוהבת לנסוע... מגמגת, כאילו קשה לה לעלות בסל"ד. ואז נזכרתי, הפילטר האחרון, זה שהחולף הוא בכלל של אופל (בזמנו החלפתי פילטר ולא היה לו של רנו אז הוא נתן לי של אופל - שנראה שונה אך הא באותו קוטר כך שזה התאים...) בהתחלה האשמתי את הפלאגים, היו לי של בוש, סופר משהו, והוחלפו ע"י צ´אמפיון (אלה המומלצים בהיינס של רנו 5). בכל מקרה מההתחלה הם נראו לי לא מי יודע מה, אבל לפני שהחלטתי להאשים אותם בכל, החלטתי קודם לנסות להחליף רק את הפילטר אוויר, כלומר להחזיר את הישן ולראות איך היא תגיב... הקיצר.... היא פשוט כאילו קיבלה את החיים שלה בחזרה, האוטו זז, מאיץ...(עד כמה שרנו חמש יכולה להאיץ...) הקיצר.. החלטתי שאני מפנק אותה בפילטר פתוח. לא אכפת לי ביצועים לא ביצועים - אכפת לי שהיא תנשום בסבבא... אז שוב אם אפשר טלפונים, או כתובות, או לינקים לכאלה שמתעסקים בזה בתל אביב או ירושליים... אני אשמח... תודה הנסיך. (בשם זואי וארבעת בוכנותיה על 180K הקילומטר שלהם - מבלי לפתוח מנוע פעם אחת - בלי עין הרע :)

למעלה