אגזוז לחץ??

• פותח הנושא G@T
  • פורסם בתאריך
לא הבנתי נכון אותך, מה קרה?

ואגב, כן היה לי STAGE3 עם כוח בסל"ד נמוך ובינוני הסברתי למה. לא עשיתי את זה לבד בגלל שרציתי להיות בטוח שבאמת לא יהיו בעיות. עשיתי את זה עם אותו בעל מוסך שסיפרתי לו עליכם (בוגר MMI). אז זה כבר להתווכח עם עובדות. מאלון, שלא מבין מה יש לאטלס ועוד אנשים לעשות בחיים חוץ מלהיות עלוקות.

ATLAS123

New member
אתה לא מבין עוד הרבה דברים

ואתה גם מתעלק על אנשי הפורום כאן כבר המון זמן

גיאג

New member
כרובי !!!! נראה לי שאלון צודק אתה..

קמצן !!!!!! ( או חסכן )

SCOOTERMAN

New member
תשמע כרובי

חסכת באופנוע, זייפת בטיפולים שמת חלפים לא מקוריים בכלל האופנוע שלך נראה בית שימוש קח שבעייה תביא ת´נבלה שיהיו חלפים לצפרדע
סקוטר מנסה לחסוך ולגרד שיפורים ב 40K

SCOOTERMAN

New member
לא מכרתי

האפריקה מנחותה עדן נרצחה על ידי בן עוולה, האפריקה זצ"ל נקטפה בדמי ימיה בידי בן בליעל (ר"ל בן זו#$) שנכנס בה ובי ביחד עם כלי משחית רצחני של 2 טון, את שנינו פינו מהכביש אבל לאפריקה היה הרבה פחות מזל והיא לא הצליחה לשרוד. עדין חרוט אצלי המראה שלה לפני שנמכרה כגרוטאה, פה ושם מסתובבים XLVים הנושאים בתוכם חלקים של אופנוע אציל במיוחד והם אפילו לא מודעים לזכות הגדולה השוכנעת בקרבם. אין לי ספק שהיא שוכנת כיום בגן עדן, היא ראוייה לזה. בכל מקרה השאלות הללו על הבוקר מביאות לי לחלוחית לעיניים שמפריעה TV הרכריש מביא את סקוטר לגעגועים עמוקים

SCOOTERMAN

New member
היו זמנים

בילנו די יפה ביחד איתה אם כי זכור לי טיול מסויים שעדיין לא סיימנו, כשיבוא השלום אני חייב לך.

theshark

New member
משתתף בצערך.../images/Emo7.gif

ד"א עד שלא ראיתי את התמונה שלך אם mexmex לא ידעתי מי אתה. אתה יודע שאנכנו מכירים כמה שנים אחורה עוד מימי המועדון.

the jango

New member
אחלה רעיון שבעולם!

והג´נגו מגלגל בראש איזה קומבינה על הארו של הכרוב..

בקשר לדיינוג´ט

אז שלי פחות מככב משל אלו שכיוונו לסל"ד גבוה. אולי זה עונה על השאלה. שלי יותר חזק בסל"דים היותר נמוכים (כמו שאמרתי)

כRובי

New member
../images/Emo6.gif

בכלל לא נתנו לי ולביג מקס להכנס.. נתנו היום פחות כרטיסים ממה שהיו צריכים ובנוסף , מיהוא הביא את אישתו והשתמשו באחד מהרכטיסים כדי להכניס אותה - דבר שהותיר אותי ואת מקס הגדול בחוץ. כשהלכתי , הוא עוד ניסה לקבל לפחות כרטיס אחד כדי שהוא יוכל להכנס...
הבנתי שהחבר´ה שהיו לפנינו נאלצו להשאר עד הסוף היום...

OMERTLLF

New member
הכניס את אישתו???

איזו חוצפה!!! CBRRRRRR ואני עזבנו ב 20:00. ביגי נכנס בתשלום!

למעלה