אגזוז לחץ מזה?? למה זה טוב?
I itzik93 New member 20/12/01 #2 הוא.... מכניס ללחץ את כל הולכי-הרגל מהרעש שהוא עושה חוץ מזה, הוא לא עושה כל כך הרבה (לבדו). איציק
ב ב א ר י New member 20/12/01 #3 איציק... הוצאת לי את המילים מהפה בהחלט מכניס ללחץ את כל הסביבה. לפחות כך היה במרצדס שלי בהחלט נכנסו ללחץ ! <---הייתי חייב רעש אימים ושאגה כה נעימה למשמע אוזן...מן שאגה של "אני הולך לטרוף את הכביש עכשיו..." אחחחחח איפה הימים...?! בארי
איציק... הוצאת לי את המילים מהפה בהחלט מכניס ללחץ את כל הסביבה. לפחות כך היה במרצדס שלי בהחלט נכנסו ללחץ ! <---הייתי חייב רעש אימים ושאגה כה נעימה למשמע אוזן...מן שאגה של "אני הולך לטרוף את הכביש עכשיו..." אחחחחח איפה הימים...?! בארי
S sronis New member 21/12/01 #4 מה שעניתי לשומר בכניסה לטכניון לבד - רעש ביחד עם פילטר ובלי ממיר - זה כבר שיפור. רוני
B B.M.F New member 21/12/01 #5 לא מדוייק. ללא מערכת פליטה - אין שיפור משמעותי. תחליף סעפת פליטה, דוד אחורי ומערכת מרכזית שמתואמים לאוטו שלך ואו אז תרגיש בשיפור. מה גם שהדוד שמותקן באוטו שלך הוא אוניברסלי ביזיוני. הצעהת ייעול ? - תקבץ נדבות קצת בצמתים ותחליף אותו.
לא מדוייק. ללא מערכת פליטה - אין שיפור משמעותי. תחליף סעפת פליטה, דוד אחורי ומערכת מרכזית שמתואמים לאוטו שלך ואו אז תרגיש בשיפור. מה גם שהדוד שמותקן באוטו שלך הוא אוניברסלי ביזיוני. הצעהת ייעול ? - תקבץ נדבות קצת בצמתים ותחליף אותו.
R rigi New member 21/12/01 #7 אני שונא אגזוז לחץ..... הוא עושה הרבה רעש !!!!!!!!!!! אישית...נראה לי שזה בסך הכל בשביל היחס...., כמה כוח הוא כבר מוסיף ? 5 כ"ס ? אני מעדיף להנות מהסיטראו .....
אני שונא אגזוז לחץ..... הוא עושה הרבה רעש !!!!!!!!!!! אישית...נראה לי שזה בסך הכל בשביל היחס...., כמה כוח הוא כבר מוסיף ? 5 כ"ס ? אני מעדיף להנות מהסיטראו .....