אגזוזי דויטש..

ransnow

New member

Dust Air

New member
טלפון ממוטו - 358114 - 050

דיברתי איתו פעם, רצה משהו כמו 800 ש"ח לאגזוז + עבודה. אגב, לאחר שיחות עם אנשים הבנתי שהאגזוז המקורי יותר טוב, כך שתחשוב טוב לפני שאתה מחליף, ואם כבר, אולי לפירמה אחרת למרות שהמחיר יותר גבוה, כנראה בהרבה.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

Pumi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סתם בשביל לעצבן את האנטי. בכל אופן, האגזוז לדעתי לא יוסיף כלום חוץ מרעש. לרוב לא תהיה תוספת כוח, ויכול להיות שצריך לעשות למנוע כיוונון, ויוסיף עוד כסף לכל הסיפור. אם יש לך אגזוז גמור שצריך להחליף, אז שווא לחפש תחליפים אחרים חוץ מדויטש. אולי אגזוז משומש במצב טוב יעלה לך הרבה פחות, וישמש אותך יותר טוב. יש מספיק כאלו בשוק, מאופנועים שעברו החלקה והאגזוז שרד או מכל סיבה אחרת. ואם אתה רוצה אותו סתם בשביל הרעש, אני מציע שתחפש תחליפים לדויטש. אפשר לדעתי להגדיר אותו כאגזוז לעניים שרוצים תשומת לב. הוא עשוי להזיק יותר ממה שיתן לך. וכמו שאמר לי מישהו ששם שני דויטש ב GPZ : "הוא לא מרגיש שיש לו יותר כוח, אפילו להפך, הוא מרגיש קצת משונה, אבל הרעש מפצה על הכל".

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

אבן בלב

New member
דויטש

תעזוב אותך משטויות, זה כמו צינור שיש בו דוד לקישוט... עושה המון רעש, לא מוסיף ביצועים, אין לו צליל בשרני, בלה בלה בלה.. בקיצור, עדיף שתוותר, יש לי אחד בבית זרוק מתחת לשמש..

למעלה