לייזי, אחרי שקראתי את כל השרשור הזה,
אני עדיין לא מבין למה אתה מתווכח עם אנשים שמבינים
יותר ממך בתחום מערכות הפליטה, על כל השפעותיה הנלוות על חיי המנוע. וזה, באמת, בלי לפגוע בידע שלך, שאני מאמין לך שיש לך, במידה כזו או אחרת. בלי ציניות. מה שהכי מפריע לי בכל השרשור הזה הוא
מידת ההקצנה שאתה גיע אליה; אתה מתקשה לחבר מספר דברים שביחד הופכים לפאקטור מאוד פשוט נגד התיאוריה שלך. 1. אגזוזים משופרים כשמם כן הם, משפרים את התתנהגות האופנוע. 2. מערכת פליטה חליפית איכותית והמותקנת כמו שצריך, לא בהכרח תפגע בחיי המנוע.
כאן מתחיל ונגמר הקייס שלך בנוגע לפגיעה במנוע. מומלץ לא להתווכח עם עובדות. בנוגע למעללים החברתיים (הזקנה שחטפה התקף לב, אמאלה). יש כאלה שאוהבים את הצליל. למה? ככה. תן להם לחיות בשלום עם הפול סיסטמים. נכון, זה יהפוך את סבתא חיה למתה, אם עצם הידיעה שאתה אופנוען עוד לא עשתה את זה. מי שפותח פול גז באמצע שכונת מגורים באחד בלילה עם טרמניוני, באמת מסכים איתך, לא לעניין. בנוסף, אמרו לך גם לפניי, אתה לא צריך להיות רוסי כדי להנות מהשיפרוים של האופנוע, גם בדרך למכולת אפשר להנות מהצליל של האופנוע ובישורת הכי קטנטנה לקבל תאוצה עוד יותר טובה. מה גם, שיש לי הרגשה שיש כאן כמה בפורום מספר אנשים שעשו דברים פסיכית למדיי, אפילו עוד יותר מ"רק" אגזוז, לאופנועים שלהם. כן כן, גם כאן בארץ הקודש. יש איזה אחד שאפילו הוריד את ההגבלה האלקטרונית למהירות הסופית מההיאבוסה שלו. מעניין, נכון? אם כך, המלצה -
אל תקבע לאנשים שאיך שהם רוכבים מושפע/לא מושפע ממה שהם עושים לכלים שלהם, אתה לא בודק איפה ואיך הם רוכבים, נכון? גילוי נאות: על האופנוע שלי מותקן אגזוז לחץ LAZER, ועוד אחד עם סעפת מתאימה במיוחד לזה. אממה - היא הותקנה ע"י אחד מהבעלים הקודמים של האופנוע, ואם הייתי תופס אותו, הייתי מועך את ביציו למצב צבירה מיצי, ומכריח אותו לשתות את זה. אני לא אוהב אגזוזים פתוחים, אבל נותן לכאלה שיש להם לחיות עם זה בשלום. תעשה כמוני, יחסוך לך מלחמות, לא?