אגו טריפ-עצוב לי!...

אגו טריפ-עצוב לי!...

היה היה איזה אגו אחד שהביט מהצד... הביט מהצד על המצוטטים ולא לקח חלק בעניין.אך לפתע העז,והפך עורו לאדום ואצלי בפרטי גישש.הוא היה עוד אחד מיני אדומים,שלהם שלום מנומס נאמר.כל ערב ביקר ושלום אמר וישב לו בשקט הביט מהצד.עד שיום אחד הביאני האגו הזה להרהר בבחור שכזה.ושאלתי אותו שאלה בודדה,שיצרה שיחה נעימה...והתרשמתי. ובלילה הבא לאחריו נוצרה שיחה שניה ואיתה שכנוע ממנו לצאת אל הבמה,לקחת חלק בהמולה...והוא הסכים בהיסוס,הצטרך לדקה-דקותיים...ואליי לפרטי שוב חזר,ושיחה שוב גלשה...שיחה נעימה כזאת...עם בחור חכם.ובלילה שאחריו שוב הציץ...ופתאום אף ניסה...מה ניסה?...ממש כבש...ובי חיוך העלה,חיוך של שמחה,חיוך של גאווה,חיוך של הבנה.ומרגע לרגע את החבל שחררתי והוא מצא לו מקום נכבד ואהוד בהמולה...את כולם הוא כבש בסערה.ואט אט נעלם איי שם באופק...קצת התגעגעתי,אבל בשבילו שמחתי...האגו הזה פרש כנפיים. וביום בהיר אחד אותי הוא הפתיע ולכאן,ממש לכאן הוא הגיע,והייתי מסוקרנת ממה שיש לאגו להציע...והתאהבתי!...האגו הזה מילא כל פינה חשוכה באהבה,האגו פרש בפנינו את הגיגיו,את תחושותיו.רגיש הוא הבחור,וכל כך מדהים....וכאן מצא לו המון חברים.כאן הוא נגע,כאן הוא ריגש,כאן הוא העניק ללבבות וגרם להם לפרוח,כאן החלו שירי אהבה,החלו צלילי אהבה,החלו חוקים לבצבץ...והפורום הזה,התמלא באור ססגוני ומלבב...האור שהביא איתו האגו הזה! ועתה,עתה,אומר שהוא עוזב...ועצוב לי...עצוב לי חבר שאתה קם והולך,אתה המיוחד שהענקת ונתת,אתה המיוחד שאת חוכמתך ורגישותך הבאת ולימדת-אתה! אתה שעוזב...וגורם לצער עצום...פשוט עצוב. אז אולי תחשוב טוב ותשאר??? תחשוב שנית... תחשוב שלישית... תחשוב... תחשוב פעם עשירית... תחשוב והעיקר שתחזור!!!...בבקשה... אוהבת ומתגעגעת, אלת האהבה.

לורה..

New member
יו.....אגו-טריפ.....למה,למה?

בוקר טוב לך,אגו טריפ יקר גם לי,כמו לאלת-האהבה מאד...תחסר אהבה מס`.... לכמה כבר הגעת? ואני בטוחה שלא הכל הבעת... תחסר לי,תחסר אני בטוחה-לכולם אני ,מבקשת כמו אלת-האהבה גם בבקשה...אל תעזוב, באמת,לקרוא את שיריך,לקרוא ולאהוב, לקרוא את הגיגיך-וללב חום לשאוב... כתבת שיש לך עומס כרגע בחיים אבל,ככה,בגלל זה נפרדים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... אנא,בבקשה,אל תעזוב בבקשה,תמשיך את הגיגיך לכתוב, ובכנות,אומר לך... שאת ההשראה לכתיבה כאן,בתחילה קיבלתי ממך, משיריך, מהאהבה...מהתקווה... אז..אגו-טריפ,האיש עם האהבה בבקשה,בבקשה....תמשיך כאן ת,כתיבה תמשיך כי באמת,זה ממלא בחום ותקווה, איש האהבה..... מקווה מאד מאד לקרוא את הגיגיך ועוד... שלך לורה

למעלה