כמו train of thoughts צורה עתיקה של המילה train הוא יתייחס לכל מחשבה באופו יחידני ואח"כ יתייחס אל הsuccession שלהן - כלומר אל כולן כרצף של אחת אחרי השנייה, כשהרצף הוא הוא היחידה שעליה הוא מדבר. המחשבה הבודדה היא החלק, רצף-המחשבות הוא השלם.
על F5 בדפדפן, זה אמור לרענן את העמוד המוצג על המסך (F5 = refresh). לכן בתפוז כשמישהו רואה שהוא חזר בתשובתו על משהו שכבר נכתב - לא אחת הוא מסביר בעזרת "F5".
מה כל כך נורא בזה. אז ניתנה אותה תגובה פעמיים. משהו נורא קרה? האדמה תרעד? הימים יעלו על גדותיהם? הרי געש יתפרצו? אה, כן: שלום. חזרתי מצרפת, שם שהיתי שבוע בכנס. מה שלום כולם?
זה דווקא מובן לי: לפעמים מישהו חושב שהתשובה שהוא נותן "שוב" תראה כאילו הוא חולק על המשיב הקודם, ואם לא הייתה לו שום כוונה כזאת, אז "F5" הוא סוג של מתן כבוד למשיב הקודם.
כלומר, F5 מרענן את העמוד בו אני נמצאתץ אז אני נמצאת בעמוד שבו אני כותבת את התשובה, הוא פשוט יראה לי שוב את תשובתי. אם אני רוצה לראות מה כתבו בינתיים בפורם, אני צריכה לפתוח חלון חדש לגמרי.
) כלומר, את צריכה לפתוח חלון חדש המציג את הפורום, ורק אז ללחוץ על F5. אפשרות אחרת היא, כמובן, ללחוץ F5 שנייה לפני שאת הולכת לענות, ורק אז ללחוץ על "הוספת תגובה"