אגוז קשה!

bargum

New member
אגוז קשה!

תומאס הובס Concerning the Thoughts of man, I will consider them first Singly, and afterwards in Trayne, or dependance upon one another trayne?????

ניחוש: הכוונה ל-train, כלומר כסדרה,

במקובץ. בדוק אם יש כתיב ארכאי trayn כדי לאשש את השערתי.

Fanja

New member
succession - סוס צודק

כמו train of thoughts צורה עתיקה של המילה train הוא יתייחס לכל מחשבה באופו יחידני ואח"כ יתייחס אל הsuccession שלהן - כלומר אל כולן כרצף של אחת אחרי השנייה, כשהרצף הוא הוא היחידה שעליה הוא מדבר. המחשבה הבודדה היא החלק, רצף-המחשבות הוא השלם.

Eldad S

New member
הרעיון הוא שכאשר אתה לוחץ

על F5 בדפדפן, זה אמור לרענן את העמוד המוצג על המסך (F5 = refresh). לכן בתפוז כשמישהו רואה שהוא חזר בתשובתו על משהו שכבר נכתב - לא אחת הוא מסביר בעזרת "F5".

Eldad S

New member
קרי: "לא לחצתי F5,

אז לא ראיתי שהתשובה הזאת כבר ניתנה".

Boojie

New member
האמת, אני לא ממש מבינה

מה כל כך נורא בזה. אז ניתנה אותה תגובה פעמיים. משהו נורא קרה? האדמה תרעד? הימים יעלו על גדותיהם? הרי געש יתפרצו? אה, כן: שלום. חזרתי מצרפת, שם שהיתי שבוע בכנס. מה שלום כולם?

Eldad S

New member
שלום, ברוכה השווה ../images/Emo9.gif

זה דווקא מובן לי: לפעמים מישהו חושב שהתשובה שהוא נותן "שוב" תראה כאילו הוא חולק על המשיב הקודם, ואם לא הייתה לו שום כוונה כזאת, אז "F5" הוא סוג של מתן כבוד למשיב הקודם.

Boojie

New member
../images/Emo13.gif הייתי בכנס מד"ב בצרפת.

היה ענקי. היה מגניב. בקרוב אעלה תמונות לרשת. זהו, בערך.

Fanja

New member
אלא שאצלי F5 לא עובד כך

כלומר, F5 מרענן את העמוד בו אני נמצאתץ אז אני נמצאת בעמוד שבו אני כותבת את התשובה, הוא פשוט יראה לי שוב את תשובתי. אם אני רוצה לראות מה כתבו בינתיים בפורם, אני צריכה לפתוח חלון חדש לגמרי.

Eldad S

New member
כך זה אצל כולם :)

Cosi Fan tutti (לא יכולתי להתאפק
) כלומר, את צריכה לפתוח חלון חדש המציג את הפורום, ורק אז ללחוץ על F5. אפשרות אחרת היא, כמובן, ללחוץ F5 שנייה לפני שאת הולכת לענות, ורק אז ללחוץ על "הוספת תגובה"

tafustafus

New member
לאחר שנברא F5

והתברר שהוא לא עושה את עבודתו נאמנה עשה הבורא עזר כנגדו: Ctrl-F5, אשר עושה מה שאמור F5 לעשות: רפרוש של אמת.

Eldad S

New member
הסבר, פרט ונמק...

אני פעם ראשונה שומע על זה, והרגע יישמתי את זה, אבל מה ההבדל האמיתי בין צירוף מקשים זה לבין F5?

למעלה