אגוזי פקאן

sowhatt

New member
אגוזי פקאן

במה הם מועשרים, בחלבון? מישהו יודע כמה גר´ חלבון יש ב-100 גרם של אגוזים?

סייפיי

New member
לא בדיוק פקאן אבל

אני יודע שבגרעינים שחורים ובבוטנים יש 30 גרם שזה די הרבה, לא תארתי לעצמי שזה ככה בכלל (זה היה בקישור לאיזה מאמר על צריכת חלבונים). אז אולי בגלל שזה גם ממשפחת הפיצוחים יכול להיות אחוז חלבונים דומה, אבל אני לא יודע בדיוק.

sowhatt

New member
וכהמשך

אגוזי פקאן, האם הם גורמים לפצעונים, ואם יש בהם הרבה שומן. אם מישהו יודע בוודאות על זה אז שיגיב. רמי או אלי?

סייפיי

New member
טוב מצאתי מאמר די מקיף

http://www.solgar.co.il/lifestyle/no6/healthynuts.html (אני לא טוב בלעשות קישורים) יש שם כל מה שתרצה לדעת על אגוזים ולא העזת לשאול

sowhatt

New member
רגע, שנייה כתוב שם

שלאגוזי פקאן 9 אחוז חלבון? מה זאת אומרת?

ronen222

New member
חלבון מן הצומח אינו חלבון מלא

כך שאי אפשר להיתיחס אליו ולספור אותו כחלבון לשם גדילה החלבון הטוב ביותר נמצא בחלב דגים בשר ועוף

sowhatt

New member
אי אפשר לומר בערך כמה ג

גרם חלבון יש ב100 גרם אגוזי פקאן?

שמתם ../images/Emo23.gif שהפורום הפך לפורום תזונה?

תשובה לשאלה כמה גר´ חלבון או מהם הערכים התזונתיים בכל מוצר ומוצר אפשר לקבל מהצצה בתווית שמופיעה (בחוק) על כל מוצר ומוצר.

sowhatt

New member
Gee אם זה היה משהו כמו טונה

לא הייתי שואל... אבל על אגוז הפקאן עצמו אין תוית עם הערכים התזונתיים. [מכירה עפ"י משקל]. אז אין לי שמץ של מושג. בכל אופן המטרה של השאלה שלי. אחרי אימון, לאכול חופן אגוזים, זה טוב?

אלי ו.

New member
לא

החלבון לא מושלם. הרבה שומן (שומן טוב דוקא אבל בכ"ז אם מנסים לרזות כדאי לצמצם בכמויות)

sowhatt

New member
מסוף אימון עד לארוחה שאני אוכל

לוקח חצי שעה בערך, לאכול כמה אגוזים בדרך, כדי לספק לפחות קצת חלבונים מסוף האימון עד שאני אוכל את הארוחה זה בסדר? [אני רזה, בעיה של שומן אין לי]

אלי ו.

New member
שוב, אלה לא חלבונים מושלמים

לא בדיוק מה שאתה צריך. הייתי לוקח סנדוויץ עם טונה לדרך במקום, קוטג´ עם לחם. (או לחלופין שייק חלבונים ופירות )

בא אני אגלה לך סוד

לא סוד סודי ביותר, אלא סוד שנפתר ע"י הפעלה של קומנסנס.. אותם אגוזים שנמכרים לפי משקל, נמכרים גם בשקיות ארוזות... על אותן שקיות ארוזות וואו.. לא תאמין... מופיעה טבלה עם ערך תזונתי.. בפעם הבאה, עבור בסופר עם דף ועט והעתק בנונשלנטיות את הערכים המעניינים אותך. תמיד גם אפשר לגלוש לאתרי תזונה (יש לך נטקס?).

sowhatt

New member
בואי ואני אגלה לך סוד, --->

אם הייתי קונה או רואה אגוזים בשקיות ארוזות לא הייתי שואל כאן. אבל מכיוון שקניתי עפ"י משקל והיה חשוב לי לדעת אתמול במיוחד על זה, אז שאלתי. סתם סוד כמוס.

למעלה