ערב טוב לכם נודע לי לאחרונה יש בצומת רעננה שומרים בני דודים שלנו! אני לא רוצה להשמע ממש גיזען או משהו אחר אבל אני לא ! בתקופה כזאות רגישה אהייה בני דודים יעבדו בשמירה ועוד במקום הומה אדם!! ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על כך?
אברהם אבינו . ילד בתחילה את ישמאל בנה של אגר שפחת שרה ( שרה לא נכנסה להריון עד בא 3 המלאכים ) לאחר מכן ילד אברהם את יצחק בנה של שרה ( כביכול אחת משלושת האמהות ) הגר היתה שפחה פלסטינאית ולכן בנה ישמאל הוא אבי העם הערבי את קבורתו של אברהם ביצאו שני בניו יצחק וישמאל
אולי באמת קצת בעייתי. אבל המחשבה שבתקופה כזאת רגישה ערימת הברברנים, השקרנים והאופורטוניסטים, הקרויה ממשלת ישראל הנוכחית, היא זו שמנהיגה אותנו - מלחיצה אותי הרבה יותר. אפילו הרבה הרבה יותר.
בשבת ... בשוק בטירה מעל 20 אלף ישראלים ועם אלפי מכוניות שחלקם אפילו חונות לצידי הדרך החל משדה ורבור. .. מסתובבים חופשי הן בשוק והן בחנויות . לעיתים אפילו יותר מ20 אלף .. אז שם זה בסדר????????????? בירושלים המזרחית . מול תחנת האוטובוסים הישנה כניסה לשוק... מעל 20 או 30 אלף תושבים וחלקם הגדול ישראלים מכל גווני הקשת באים להסתובב ולקנות . אז שם זה בסדר??????????????? בכניסה לשער יפו בדרך לכותל . בשוק מעל 30 - 40 אלף ובערבי חג בכלל וערב הכפרות בפרט מעל 100 אלף בדרכם לכותל שרך רחובות צרים אז שם זה בסדר?????????????? וככה אני יכול לעבור החל בדרום ועד נצרת .... אבל כאן צומת רעננה עם כמה מאות ביום ... זה מה שמפריע????????????????????????? סתם כך חומר למחשבה
בני ישראל צאצאי יעקב האדומים צאצאי עשיו בשנת 132 לפנה"ס מגייר יוחנן הורקנוס את האדומים ומאז הם נטמעים כליל בעם ישראל:בכולנו זורם דם של אדומים וגם של ישמעלים -כי גם היטורים (שבט ערבי שישב בדרום לבנון בימי בית שני גוירו)