אגד חוף הכרמל

מצב
הנושא נעול.
אגד חוף הכרמל

אגד חוף הכרמל
האם יש למישהו תמונות יותר איכותיות של מרכזית חוף הכרמל מאשר אילו שפורסמו בפורום

איליה.

New member
איזה צירוף מקרים! ../images/Emo6.gif

אגד חוף הכרמל
האם יש למישהו תמונות יותר איכותיות של מרכזית חוף הכרמל מאשר אילו שפורסמו בפורום
איזה צירוף מקרים!

בדיוק עמדתי לפרסם קישור לתמונת פנורמה שצילמתי השבוע, אני נכנס לפורום ורואה את השאלה שלך. אז הנה התמונה. הגודל שלה 1.6 מגה, ולכן לא ניתן היה להעלות אותה לפורום אלא רק כקישור. התמונה צולמה מהקומה השביעית של בניין הזכוכית של אינטל.

איליה.

New member
הסברים לתמונה

איזה צירוף מקרים!

בדיוק עמדתי לפרסם קישור לתמונת פנורמה שצילמתי השבוע, אני נכנס לפורום ורואה את השאלה שלך. אז הנה התמונה. הגודל שלה 1.6 מגה, ולכן לא ניתן היה להעלות אותה לפורום אלא רק כקישור. התמונה צולמה מהקומה השביעית של בניין הזכוכית של אינטל.
הסברים לתמונה
כולל כמה סוגיות שדורשות שיפור.

TDR

New member
סוגיית הכבישי כניסה

הסברים לתמונה
כולל כמה סוגיות שדורשות שיפור.
סוגיית הכבישי כניסה
1. בכניסה הראשית לתחנה אמור לקום רמזור אשר תשתיתו כבר קיימת מתחת לכביש אך העיריה לא בנתה משיקולי תקציב. לכן בחרה אגד משיקולי בטיחות לנסוע דרך הככר עד שימצא תקציב מתאים. 2. הירידה "הדימיונית" שהוספת אינה דמיונית כלל - בעיון פשוט ניתן למצוא אותה במערך הכבישים והמחלפים של מנהרת הכרמל. היפוטטית אם לא היו התנגדויות ועקב כך עיקובים בביצוע, מנהרת הכרמל היתה כבר היסטוריה ומרכזית חוף הכרמל היתה חלק ממערך הכבישים החדש.

איליה.

New member
TDR, תודה על תגובתך המעודדת.

סוגיית הכבישי כניסה
1. בכניסה הראשית לתחנה אמור לקום רמזור אשר תשתיתו כבר קיימת מתחת לכביש אך העיריה לא בנתה משיקולי תקציב. לכן בחרה אגד משיקולי בטיחות לנסוע דרך הככר עד שימצא תקציב מתאים. 2. הירידה "הדימיונית" שהוספת אינה דמיונית כלל - בעיון פשוט ניתן למצוא אותה במערך הכבישים והמחלפים של מנהרת הכרמל. היפוטטית אם לא היו התנגדויות ועקב כך עיקובים בביצוע, מנהרת הכרמל היתה כבר היסטוריה ומרכזית חוף הכרמל היתה חלק ממערך הכבישים החדש.
TDR, תודה על תגובתך המעודדת.
אני מקווה שאכן יבצעו את שני הדברים האלה במהרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה