יש הייגר ניסיוני כחול במרכז, היה בדן בדרוםהייתי באוטובוס אחר אז לא הצלחתי לצלם
ראיתי אוטובוס של אגד בקו 143 עם צביעה כחולה במקום הירוקה, לא הצלחתי לראות איזה דגם או מספר פנימי. זה היה בוודאות אגד ולא חברת בת. משהו חדש?
לא יודע אם זה הוא. הכחול שראיתי היה כחול דומה לצביעה של אלקטרה אפיקים ולא דן בדרום שהוא כחול כהה יותר. היה גם לוגו של אגד עליויש הייגר ניסיוני כחול במרכז, היה בדן בדרום
אכן, לוגו חדש לאגדהייתי באוטובוס אחר אז לא הצלחתי לצלם
ראיתי אוטובוס של אגד בקו 143 עם צביעה כחולה במקום הירוקה, לא הצלחתי לראות איזה דגם או מספר פנימי. זה היה בוודאות אגד ולא חברת בת. משהו חדש?
שינויי טוב מאוד. הירוק היה נראה מאוד מיושן, במיוחד על האוטובוסים הבינעירוניים. הלוגו החדש מאוד מודרני לטעמי והצבעים הכחולים משקפים את המעמד של אגד כמסיע לאומי.
אגד אוטובוסים ישאר ירוקשינויי טוב מאוד. הירוק היה נראה מאוד מיושן, במיוחד על האוטובוסים הבינעירוניים. הלוגו החדש מאוד מודרני לטעמי והצבעים הכחולים משקפים את המעמד של אגד כמסיע לאומי.
געגוענצל"ש. אני רואה הרבה אוטובוסים בעיקר בראשון לציון שיש עליהם גם את הלוגו הישן יותר לפני שאגד עברו לירוק. יש סיבה או סתם געגוע?
הסרטון הזה מגלה עוד קצת על המיתוג החדש.הייתי באוטובוס אחר אז לא הצלחתי לצלם
תקראו טוב את הכתבה מדובר על קווים בחול
אבל אגד אוטובוסים נשאר ירוק. כחול זה הצבע של קבוצת אגד כולהאגד משנה את הלוגו המיתולוגי שלה. האות "א" עדיין שם, אבל היא מעוצבת כעת כשני חצים בתנועה שיוצרים את האות, וסביבם מעגל גלובלי. המטרה היא להראות שאגד היא כבר לא רק חברת אוטובוסים ישראלית, אלא "קבוצת תחבורה בינלאומית" שפועלת גם באירופה (פולין והולנד)
האוטובוסים הירוקים לא ייעלמו מחר בבוקר, אבל כל אוטובוס חדש שיעלה לכביש מהחודשים הקרובים כבר יהיה בצביעה הכחולה החדשה
זו הפעם השלישית שאגד משנה צבע משמעותי. מקום המדינה ועד שנת 2000 הם היו אדומים, משנת 2000 ועד היום הם היו ירוקים, ועכשיו אנחנו נכנסים לעידן הכחול
תיקון קטן, האוטובוסים של אגד מקום המדינה היו צבועים בכחול, אדום, לבן וגוונים של תכלת ומשנות ה 80 אדום ולבן, סגול ורוד ולבן ואחרי זה ירוק.אגד משנה את הלוגו המיתולוגי שלה. האות "א" עדיין שם, אבל היא מעוצבת כעת כשני חצים בתנועה שיוצרים את האות, וסביבם מעגל גלובלי. המטרה היא להראות שאגד היא כבר לא רק חברת אוטובוסים ישראלית, אלא "קבוצת תחבורה בינלאומית" שפועלת גם באירופה (פולין והולנד)
האוטובוסים הירוקים לא ייעלמו מחר בבוקר, אבל כל אוטובוס חדש שיעלה לכביש מהחודשים הקרובים כבר יהיה בצביעה הכחולה החדשה
זו הפעם השלישית שאגד משנה צבע משמעותי. מקום המדינה ועד שנת 2000 הם היו אדומים, משנת 2000 ועד היום הם היו ירוקים, ועכשיו אנחנו נכנסים לעידן הכחול
אני זוכר את המעבר לירוק. הבינעירונים היו צבועים באותו סגנון של היום, העירוניים כמו ה0303 הזכורים לי לטובה כנוסע, היו צבועים הצביעה ירוקה כהה יותר. גם הסגול/ורוד לבן למיטב זכרוני היה האוטובוס נמוך רצפה הראשון שראיתי אי אז ברחובות שהתחנה המרכזית שם עוד הייתה בתוך הקניון שעדיין לא היה במימדים מפלצתיים כמו היוםתיקון קטן, האוטובוסים של אגד מקום המדינה היו צבועים בכחול, אדום, לבן וגוונים של תכלת ומשנות ה 80 אדום ולבן, סגול ורוד ולבן ואחרי זה ירוק.
דווקא המאן נמוך הריצפה הסגול היה יוצא דופן, זה המאן נמוך הריצפה הראשון באגד שהגיע במיפרט דן, כל השאר הגיעו ירוקים9אני זוכר את המעבר לירוק. הבינעירונים היו צבועים באותו סגנון של היום, העירוניים כמו ה0303 הזכורים לי לטובה כנוסע, היו צבועים הצביעה ירוקה כהה יותר. גם הסגול/ורוד לבן למיטב זכרוני היה האוטובוס נמוך רצפה הראשון שראיתי אי אז ברחובות שהתחנה המרכזית שם עוד הייתה בתוך הקניון שעדיין לא היה במימדים מפלצתיים כמו היום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.