אגד בצביעה כחולה?

connex

Active member
הייתי באוטובוס אחר אז לא הצלחתי לצלם
ראיתי אוטובוס של אגד בקו 143 עם צביעה כחולה במקום הירוקה, לא הצלחתי לראות איזה דגם או מספר פנימי. זה היה בוודאות אגד ולא חברת בת. משהו חדש?

ohadg09

Active member
ראיתי אוטובוס של אגד בקו 143 עם צביעה כחולה במקום הירוקה, לא הצלחתי לראות איזה דגם או מספר פנימי. זה היה בוודאות אגד ולא חברת בת. משהו חדש?
יש הייגר ניסיוני כחול במרכז, היה בדן בדרום

connex

Active member
יש הייגר ניסיוני כחול במרכז, היה בדן בדרום
לא יודע אם זה הוא. הכחול שראיתי היה כחול דומה לצביעה של אלקטרה אפיקים ולא דן בדרום שהוא כחול כהה יותר. היה גם לוגו של אגד עליו

846

Active member
שינויי טוב מאוד. הירוק היה נראה מאוד מיושן, במיוחד על האוטובוסים הבינעירוניים. הלוגו החדש מאוד מודרני לטעמי והצבעים הכחולים משקפים את המעמד של אגד כמסיע לאומי.
אגד אוטובוסים ישאר ירוק
הלוגו הכחול שייך לקבוצת אגד כולה

קבצים מצורפים

• IMG-20260125-WA0020~2.jpg
    IMG-20260125-WA0020~2.jpg
    KB 16 · צפיות: 11

connex

Active member
נצל"ש. אני רואה הרבה אוטובוסים בעיקר בראשון לציון שיש עליהם גם את הלוגו הישן יותר לפני שאגד עברו לירוק. יש סיבה או סתם געגוע?

dctgdctg

Member
הסרטון הזה מגלה עוד קצת על המיתוג החדש.
אגד תחב"צ אכן בירוק
אגד הסעים תיור ונופש תהפוך כנראה לאגד פלוס (שם מהעבר, טרם האיחוד שיצר את אגד פלוס תעבורה)
תבל, אם אני מבין נכון, תהפוך לאגד מטרו
מעניין אם יעשו משהו עם דרך אגד

קבצים מצורפים

• Screenshot 2026-01-26 22.04.59.png
    Screenshot 2026-01-26 22.04.59.png
    KB 223.6 · צפיות: 11
  • Screenshot 2026-01-26 22.05.37.png
    Screenshot 2026-01-26 22.05.37.png
    KB 269.8 · צפיות: 11
  • Screenshot 2026-01-26 22.06.01.png
    Screenshot 2026-01-26 22.06.01.png
    KB 268.3 · צפיות: 12

החוקר.

Active member
אגד משנה את הלוגו המיתולוגי שלה. האות "א" עדיין שם, אבל היא מעוצבת כעת כשני חצים בתנועה שיוצרים את האות, וסביבם מעגל גלובלי. המטרה היא להראות שאגד היא כבר לא רק חברת אוטובוסים ישראלית, אלא "קבוצת תחבורה בינלאומית" שפועלת גם באירופה (פולין והולנד)

האוטובוסים הירוקים לא ייעלמו מחר בבוקר, אבל כל אוטובוס חדש שיעלה לכביש מהחודשים הקרובים כבר יהיה בצביעה הכחולה החדשה

זו הפעם השלישית שאגד משנה צבע משמעותי. מקום המדינה ועד שנת 2000 הם היו אדומים, משנת 2000 ועד היום הם היו ירוקים, ועכשיו אנחנו נכנסים לעידן הכחול

846

Active member
אגד משנה את הלוגו המיתולוגי שלה. האות "א" עדיין שם, אבל היא מעוצבת כעת כשני חצים בתנועה שיוצרים את האות, וסביבם מעגל גלובלי. המטרה היא להראות שאגד היא כבר לא רק חברת אוטובוסים ישראלית, אלא "קבוצת תחבורה בינלאומית" שפועלת גם באירופה (פולין והולנד)

האוטובוסים הירוקים לא ייעלמו מחר בבוקר, אבל כל אוטובוס חדש שיעלה לכביש מהחודשים הקרובים כבר יהיה בצביעה הכחולה החדשה

זו הפעם השלישית שאגד משנה צבע משמעותי. מקום המדינה ועד שנת 2000 הם היו אדומים, משנת 2000 ועד היום הם היו ירוקים, ועכשיו אנחנו נכנסים לעידן הכחול
אבל אגד אוטובוסים נשאר ירוק. כחול זה הצבע של קבוצת אגד כולה

846

Active member

תיקון קטן, האוטובוסים של אגד מקום המדינה היו צבועים בכחול, אדום, לבן וגוונים של תכלת ומשנות ה 80 אדום ולבן, סגול ורוד ולבן ואחרי זה ירוק.

connex

Active member
תיקון קטן, האוטובוסים של אגד מקום המדינה היו צבועים בכחול, אדום, לבן וגוונים של תכלת ומשנות ה 80 אדום ולבן, סגול ורוד ולבן ואחרי זה ירוק.
אני זוכר את המעבר לירוק. הבינעירונים היו צבועים באותו סגנון של היום, העירוניים כמו ה0303 הזכורים לי לטובה כנוסע, היו צבועים הצביעה ירוקה כהה יותר. גם הסגול/ורוד לבן למיטב זכרוני היה האוטובוס נמוך רצפה הראשון שראיתי אי אז ברחובות שהתחנה המרכזית שם עוד הייתה בתוך הקניון שעדיין לא היה במימדים מפלצתיים כמו היום

846

Active member
9אני זוכר את המעבר לירוק. הבינעירונים היו צבועים באותו סגנון של היום, העירוניים כמו ה0303 הזכורים לי לטובה כנוסע, היו צבועים הצביעה ירוקה כהה יותר. גם הסגול/ורוד לבן למיטב זכרוני היה האוטובוס נמוך רצפה הראשון שראיתי אי אז ברחובות שהתחנה המרכזית שם עוד הייתה בתוך הקניון שעדיין לא היה במימדים מפלצתיים כמו היום
דווקא המאן נמוך הריצפה הסגול היה יוצא דופן, זה המאן נמוך הריצפה הראשון באגד שהגיע במיפרט דן, כל השאר הגיעו ירוקים
תיקון קטן, עירוניות היו O305 ( ולא O303 שהיה בין עירוני) כחולות ואדום/לבן
אחרי זה הגיעו ה O405 בצבע אדום לבן
סגול/לבן לחדשות יותר וירוק לפרבריות של מעלה אדומים.
הגוון הראשון של הירוק שצבעו אוטובוסים היה כהה יותר, גם בעירוני וגם בבינעירוני, לאחר זמן קצר עברו לגוון בהיר יותר של ירוק.

למעלה