אגדת השמש והירח למישהו יש את הדואט של ליאל עם אלון אולארצ'יק (מתוכניתו של רמי ורד ז"ל)?
A amir018 New member 30/5/04 #1 אגדת השמש והירח למישהו יש את הדואט של ליאל עם אלון אולארצ'יק (מתוכניתו של רמי ורד ז"ל)?
S sisty New member 30/5/04 #2 ../images/Emo2.gif!!! רשמת משו מאוד לא נכון---> רשמת ככה: (מתוכניתו של רמי ורד ז"ל)? לי לא ידוע שהוא נפטר ו..אגדת השמש והירח לי לא מוכר שום דבר בעניין. הייתי מקליטה, אבל אין לי
../images/Emo2.gif!!! רשמת משו מאוד לא נכון---> רשמת ככה: (מתוכניתו של רמי ורד ז"ל)? לי לא ידוע שהוא נפטר ו..אגדת השמש והירח לי לא מוכר שום דבר בעניין. הייתי מקליטה, אבל אין לי
A amir018 New member 31/5/04 #4 התכוונתי שתוכניתו היא ז"ל...../images/Emo6.gif ואכן הם שרו את השיר באחת התוכניות שלו וליאל קיבלה שם מתנה מהוריה גיטרה חשמלית והשיר יצא בסינגל ושודר מספר פעמים ברדיו.
התכוונתי שתוכניתו היא ז"ל...../images/Emo6.gif ואכן הם שרו את השיר באחת התוכניות שלו וליאל קיבלה שם מתנה מהוריה גיטרה חשמלית והשיר יצא בסינגל ושודר מספר פעמים ברדיו.
S ShiraLevy New member 30/5/04 #3 אמ..... קודם כל רמי ורד ברוך ה' חי וקיים!!! ודבר שני בקשר לשיר, אני לא חושבת שתוכל למצוא אותו, יש לי קטע קטן ממנו, אבל בקלטת וידאו אז ככה שאין לי איך לשלוח לך את זה!
אמ..... קודם כל רמי ורד ברוך ה' חי וקיים!!! ודבר שני בקשר לשיר, אני לא חושבת שתוכל למצוא אותו, יש לי קטע קטן ממנו, אבל בקלטת וידאו אז ככה שאין לי איך לשלוח לך את זה!