אגדת הפרפר

אגדת הפרפר

היום קראתי בפורום אחר שיר על פרפר, אהבתי את המילים והגבתי באגדת הפרפר. וככל שאני קוראת את האגדה הזאת אני אוהבת אותה יותר. מה איתכם? האם גם אתם מתחברים אל אגדת הפרפר? < < < אגדת הפרפר. הוא.....היה פרפר הוא קרא לה פרפרית. הוא אהב את כנפיה היפות,היא אהבה לעוף בכל ממלכה,לחשוף את כנפיה ולעת ערב לחזור אל הפרח שלה. הוא...קרא לה פרפרית. הוא...היה פרפר,אהב לעוף מפרח לפרח,ללגום מצוף הראשוניות. הוא היה פרפר. כנפיו היו מורעלות,הוא אהב בלעדיות. הוא היה פרפר וקרא לה פרפרית. הוא היה פרפר מוזר בכל הממלכה,היא...היתה עפה מארץ לארץ,מממלכה לממלכה,מציגה את כנפיה משאירה אותותיה וחוזרת אל הפרח שלה.הוא היה פרפר. יום אחד,ירה בה חץ מורעל,שפגה בליבה. היא קיפלה את כנפיה ישבה לצידו עפה אחריו מממלכה לממלכה,והוא עף אחריה מארץ לארץ,הוא אהב בלעדיות. כאשר ראתה אותו מתיישב על פרח אחר ללגום מצוף הראשוניות,ישבה היא לבדה. הוא היה פרפר,הוא קרא לה פרפרית, היא הרגישה את החץ המורעל חודר עוד ועוד בליבה, הורס לה את כל החדרים ידעה שחייבת להוציא את החץ בטרם ימשיך ליבה לשותת דם. הוא היה פרפר,הוא קרא לה פרפרית. יום אחד פגשה בממלכה הלך(נודד) למראה פניה העצובות של הפרפרית,ניסה לדובב אותה ההלך לפתוח את סגור ליבה,עד שהראתה הפרפרית להלך את החץ המורעל התקוע בליבה. ההלך התיישב לצידי הדרך,הפרפרית התיישבה לצידו,הוציא ההלך את הפינצטה והחל למשוך אט אט את החץ המורעל מתוך ליבה של הפרפרית. היא היתה פרפרית של הפרפר. תאונת עבודה בלתי צפויה קטעה באחת את מלאכת הריפוי של הפרפרית.במהלך משיכת החץ המורעל נדקר ההלך מאותו החוץ. היא...היתה הפרפרית של הפרפר. האגדה מספרת,שהפרפר המשיך לעוף מפרח לפרח מידי פעם לחזור לפרפרית שלו, הוא היה פרפר,הוא אהב בלעדיות,הוא קרא לה פרפרית,הפרפרית שלו. שיהיה לך ולכולנו לילה טוב וטוב שיהיה לכולנו. פייר תגידו איך אגדת הפרפר? אהבתם אותה?

בוקר טוב עולםםםםם

חןןןןן
החץ של הפרפרית עדיין תקוע בליבה של הפרפרית מאחר וקרתה תאונת עבודה, וההלך עצמו נפצע.

שאוללל../images/Emo140.gif לא את מי,את מה:)

שכחתי שחן היא אחות. שיהיה שבת שלום לך ולכולנווו

שאול4

New member
פנינל´ה, טוב שיש לך אחות, לי..

יש ארבעה אחים, וההורים סגרו את העסק.
ועד כמה שידוע לי, שכחתי את הנעליים אצלך ב-
ושכחתי להדליק את הדוּד, ועכשיו אין מים חמים. שבת שלום לך ולכל יושבי הפורום!

אין בעיה שאול,כבר פותרת את הבעיה

על מנת שלא תראה משונה להלך ללא נעליים אשתווה אליך אסיר גם אני את נעלי

זה נעליים?? איזה מוזרים בני האדם

אני חשבתי קוראים לחלק הזה אצלכם טוסיק או ישבן אממממ תמיד שמחה ללמוד משו חדש על אנשים
רק טוב!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo98.gif../images/Emo39.gif שוחד../images/Emo13.gif

שאול4

New member
לא ניראה שהסרת את הנעליים.

אני רואה בתמונה שהסרת את המכנסיים
אני רוצה אותך כאן לידי אני רוצה בך לגעת אותך לחבק, ולחבק עד... עד מתי החדר יהיה ריק? >שאול בעד תמונות שיש בהם אמת<

שאול4

New member
מה רע בלהיות צנועה? הא......

אני לא מבין, את מביטה לעבר המקרן, כאשר הוא כבוי.
>שאול בעד לומר את המאמת<

אתה צודק שאול האמת הכי טובה

האמת היא ששנייה קודם השתזפתי לי להנאתי ואיך שראיתי שבאים לצלם את החדר אז עשיתי פוזה אבל תסכים איתי שאפילו בים הייתי מכוסה הרמטית

שאול4

New member
הרמטיתתתתתתת?../images/Emo151.gif

כל אמצעי הביטחון הננקטים אינם יכולים להבטיח שהגבול יהיה סגור הרמטית.
>שאול בעד גבולות בטוחים<
שבוע טוב!!

פנינת,לעיניננו-עיזבי את החרמן לרגע

מיהו הפרפר מי המתפרפרת ומי ההלך הפגוע ? אני לוקח על עצמי את תפקיד ה.... . . . . . . . . -------------------

למעלה