אגדת החנות הנעלמת...

WhiteAce

New member
אגדת החנות הנעלמת...

מיקום: תחנה מרכזית: קומה 4, בסוף המסדרון הארוך, ליד הבונמארט. דיזינגוף סנטר: קומה - לא זוכר, אבל זה מעל תומר. מה מוכרים? דיסקים: מיקרופון למקסימום - 1\2, מומי בריפקייס (רמיקסים - מומי לוי), אורי שוחט (רמיקסים), רויאל (רוי - אר-&-בי - אנגלית), ישראלים עצבניים. בגדים : כל סוגי הבאגיז, גופיות, מעילים וכובעים. מחירים: שם משפחתו של אורי יכול להסביר הרבה - שוחטים אותנווווו. כובעים: רגיל: 30-40 ש"ח. חברות - מקורי: 120 ש"ח. טי-שירט: רגיל: 40 ש"ח. חברות - מקורי: 100 - 500 ש"ח. באגיז: לא פחות מ-200 ש"ח...

or001

New member
דיזנגוף: ליד משקפשים (חנות גדולה ל

משקפיים), והתמרוקים של ברוריה.

RotemY

New member
האמת? באמת מוגזם...

חולצה ב500 שקל?! על מה? החוטים עשויים מזהב או משהו? זה באמת לא מוצדק כ"כ, וזה גם לא משהו מוכר... אבל! מכנס ב200 +- זה מחיר סביר ביותר...

or001

New member
מה את אומרת??!?! אני קניתי בארה"ב

באגיז שעלו 17$

RotemY

New member
מה?!?!?!

א. או שבאגי´ס סוג ז´ ב. או שקנית בצ´יינה-טאון או משהו... ג. אם שני הדברים למעלה לא נכון, אז תגיד לי איפה, כי אני יכולה לבקש מבן-דוד שלי שייקנה לי (הוא גר בפילדלפיה)

RotemY

New member
שיט... LA ופילי ממש לא קרוב...

יש להם אתר שאפשר לעשות בו הזמנות מהארץ?

RotemY

New member
אוי! יש לי שאלה!

הבאגיז שלי זה מsuth-pole, זה כן מותג? אני לא ממש מבינה במותגים של באגיז וכאלה...

Mad-DawG

New member
מותג?

south pole הוא מותג בעל שם, suth pole? אני לא בטוח
אבל בשורה תחתונה, זה בדיוק אותו דבר, הפרש של 150 ש"ח לפחות לרעת המותגים

RotemY

New member
חח אופס...

טוב אני חייבת את עזרתכם... משהו מכיר מורים פרטיים למתמתיקה שגרים בסביבה שלי (אני גרה בגבעתיים) זה ממש דחוף...

MooN aka asdfgh

New member
אני יכול לעזור לך!

מותג+מותג+מותג+מותג+מותג=ילדה מעצבנת שעושה לי בחילה מרוב שהיא חולת מותגים ומוכנה שכל העולם ישרף בשביל איזה חולצה מעפנה מכיכר המדינה!

RotemY

New member
אה...

אז כמו שכתבתי למעלה, אני לא ממש מבינה בפירמות של באגיז...

Mad-DawG

New member
FUBU ומותגים,

FUBU.. יקר.. מאוד! אם כבר להיות פזרנים, לפחות לפזר את הכסף במקומות שזקוקים שתזרקו להם כמה שקלים (ולא כדי להגיע לבאר שבע). איך אמרו "זין על טומי הילפיגר"? תחי גלי!

multi

New member
הוא אמר שאולי הוא יתחיל לתפור באגיז

זה יהיה ממש ממש טוב כל מי שהולך לחנות, תנדנדו לו על זה

למעלה