אגדת האיש הזקן

לי28

New member
אגדת האיש הזקן

איש זקן פגשתי, איש מאוד חכם... מבט של בוז אליו שלחתי והמשכתי בעיסוקי, האיש היה ישיש.. איש בא בימים, עיניו היו נפולות אך מתמקדות, הביט בי האיש ואמר ``ילדונת`` קח אמר לי ``את עוד ילדונת במחשבה, בואי התקרבי מתוקה ושמעי את מילותי`` , היססתי חששתי אך לבסוף התקרבתי והאיש ברטט שפתיים פתח את פיו ולי אמר ``זרמי עם החיים ילדונת לא הכל נורא, אל תסמכי על בני האדם כי רעים הם... ישחקו את משחק המנצחים ולעיתים גם על הגב שלך ילדה, יהפכו לשליטים, אל תפחדי מבעיות גדולות ילדה מאחוריהן מסתתרים אתגרים גדולים תפסי עלי למעלה תראי את המרחב...`` נדמתי.. קפאתי במקום חשבתי על אשר קרה לי באחד הימים.. את אשר חשתי עמוק בתוך ליבי, אך נפגעתי בגלל אחרים ועד כמה דברים קטנים יכולים להרוס דברים גדולים, ואיך שאחוה אין בין אנשים אמר לי הזקן תוך כדי מחשבותי ``ילדה תהיי את עצמך ותחזיקי בהשקפת עולמך על תרדי לדעת אחרים..דעתך היא על דרך האמת`` קח הזקן אמר לי.. חייכתי וחבקתי אותו חזק, חבקתי את הזקן הזר...וראיתי שגם כך אפשר שלא תמיד הקרובים לנו, שאנו חושבים שהם קרובים יהיו בעזרנו וירצו בטובתנו ואולי הם גם סתם לא מבינים אותנו... ואז לפתע תוך כדי מחשבה.. נעלם לי הזקן ולי היתה עוד שאלה קטנה איך נזהרים מחברים, מאלו שאוהבים...והוא כבר לא היה.. נעלם לי הזקן שלי ושובל של מחשבות סחב איתו.....

למעלה