אגדת דשא

אגדת דשא../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

שבת בבוקר. זה היום החופשי שלי. מתעוררת בעצלתיים לבוקר ריק מתכניות. הקפה כבר לידי...נוטלת עיתון שבת ויוצאת לגינה הפרטית לקבל את פני השמש. עורי הלבן משוח היטב ומוגן בפני השמש העדינה עדיין. החום מתגבר ואני מחליטה להשאר בחזיה ובחוטיני הקטנטן שלי. אגלי זעה מבצבצים על גופי ואני חשה איך אני שוקעת לנמנום קל. רחש קל של שיחים ואני עוד ישנה...חולמת לא חולמת על לשון שעוברת על גופי ומלקקת עת הזיעה המלוחה.חשה איך הלשון החמקמקה מטיילת על צווארי,יורדת אט לעצמות הבריח ומשם...מבעד לחזיה,חושפת ניגוד מתוק של שד לבן ורך אל מול פיטמה זקורה וורודה. גופי מתפתל...לא יודעת אם אני חולמת אך הרטיבות הגואה בי מוחשית בהחלט. הלשון יורדת מהחזה לעבר הטבור העדין,מתעכבת,בוחשת בעדנה.ידי שלוחה קדימה,מלטפת רעמת שיער קצרה,שולחת את אותו ראש למטה,לטעימה מענבי הבציר שלי,לשתות לשוכרה ממני. הלשון בוחשת בי. איני מתאפקת ומלטפת את עצמי באיטיות משכרת,פוגשת את הלשוןבאצבעותי אשר זוכות לטעימה אף הן. החום שעוטף אותי ומבעיר את עצמותי קשה מנשוא. אגלי זיעה יורדים משיפולי בטני. מקמרת את בטני כאשר הלשון חודרת אלי,מתגלגלת בתוכי וטועמת אותי מבפנים. ואז בא הרגע ההוא...זרמים של עונג מתחילים לדגדג את כפות רגלי וידי,עולים בגרוני,מרחפים בשיפולי הבטן-כאשר אני מתפוצצת ומתכווצת על הלשון,גונחת ומתנשפת,גופי נרעד קלות.... אני נרגעת אט אט. שוקעת חזרה בתנומה ומתעוררת רק כשאני חשה רוח קרירה מצננת את גופי. תחתוני מופשלות על קרסולי...נבוכה ומבולבלת קלות אני נכנסת הביתה כשהשאלה "היה או לא היה?" מרחפת בראש. ערב. כל השכנים יושבים בחוץ לקפה ופוליטקה של מוצאי שבת. השיחה קולחת כשאני מעבירה מבט משכן לשכן,משכנה לשכנה..ורמז אין. עוד מעט נגמר שבוע ומתחיל שבוע חדש-כאשר בסופו-אני מיחלת לשמש שתצא שוב. שבוע נעים לכולם... ממני-אחת-נוסעת סמויה

סמוי......../images/Emo20.gif

לפנטזיות תמיד יש מקום להתממש (ולמשש..ולמשמש..המממ). בתור דגיגה חדשה ונוצצת פה-אשאל שאלת תם: איפה פה הגבולות בין הדמיון למציאות,בין הפנטזיה למימוש-ומה ישאר לאחריה? ספק אם ישנה תשובה חד משמעית.

פנטזיה ב- ../images/Emo42.gif

לדגיגה החדשה....בבריכה הכחולה. בתור כריש...שדוחף את הגבולות... נוגס בחיים בביסים לא קטנים.... אני יכול להגיד לך... שגם לפנטז זו חלק מהמציאות........ נכון יש כאן פנטזיות וסיפורים מצויינים עד כדי כך שלפעמים גם אני תוהה ההיה ???? או הם....רק חלמו חלום...

ביגבן

New member
אגדת דשא -חלק ב´

שבת בבוקר...קם לי בעצלות...אופיינית משהו...ניגש כסהררורי למכונת הקפה מכין לי איזה ILLY טוב על הבוקר....יצאתי למרפסת...התיישבתי לי על כסא הנדנדה...והתכוננתי ליום של חוסר מעש...קצת שקט חיפשתי לי.... פתאום שמעתי איוושה וראיתי את השכנה החדשה.. החטובה.. מושכת לה מיטת שיזוף בגינה...היה לה עור לבן מבהיק ושיער מבריק באור השמש....עצמה עיניה ואני מכלה בה את עיני הכלות מבעד לענפי העצים....רואה את רגליה המשוכות בשמן..ארוכות ויפות...נפסקות להן קצת....לא ראיתי בגד-ים...נדמה לי שחוטיני זעיר מכסה אך בקושי על חמודותיה... הרגשתי בערה עולה ממעמקי בטני...ותחושה נעימה של הזדקרות מבעד למכנסי החאקי הקצרים שלי...משב רוח קל הזכיר לי שלא לבשתי תחתונים...וזקפתי כמעט קורעת את הבד העבה.... החלטתי להתגנב לי לאיטי לעברה....אזרתי אומץ...נגששתי קרוב מביט בחיוך האוילי על פניה...על מה היא חושבת לה??מחייכת וגונחת קלות....... התחלתי לטייל על צווארה....מעסה קלות את רקותיה עם ידיי הגדולות...את חלקת הצוואר הלבנה שלה...מנשק לסנטרה...מלקק את השמנוניות של עורה....מסיר לאיטי את חזייתה...חושף את פטמתה הזקורה....מנשק ומלקק סביב לה...שומע אותה גונחת בחלומה..מרגיש את ידיה נשלחות לעבר ראשי מלטפות את שיערי.. מושכת אותי למטה...מגלה את החוטיני הצר שלה ונושק לה בעדינות על גבעת ונוס שלה...מלקק בבסיבובוים קלים מטריף את מרכז גופה ההומה אליי...משקיע את ראשי בין רגליה היפות...ונושק לפנים ירכיה...הווו היא מששתגעת מזה...קח אותי היא לוחשת רכות... אוחז בידיי החזקות בעכוזיה הבולטים ומתחיל להטריף את הראש הקטןהחבוי בין שפתיה העליונות..שם למטה...הדגגדגן החשוף שלה גוער הי לגרום לו אושר ....מריח וטועם ומגביר את שקיקת הליקוקים....היא מכוונת אותי בהניעה את אגנה למעלה מטה...פותחת רגליה וכורכת סביב צווארי...מנסה לחנוק אותי בבאהבתה....צעקה נפלטת מפיה...עת הרטיבה את פי בנוזזל מיצי אהבתה... טבלתי במור ושתיתי מהמעייין עד שרוויתי.... זקור ומוטרף.. ונעלמתי לי...

*g99

New member
ממממ

כמה מגרה... ועוד בסוף רשמת "שבוע נעים" ...שבוע? הייתי אומרת שיותר משבוע בעיקבות מה שרשמת!!! אהבתי כ"כ,מוסיפה לטאג ליין. g99...

למעלה