אגדות

PinkEyes

New member
אגדות

הייתי רוצה להיות בעולם אחר. הוא לא צריך להיות חדש. להפך. היה נחמד להיות בעולם עתיק ולגלות דברים כמו באגדות. להפוך לנסיכה מושלמת בעולם מושלם וורוד. להיות בעולם שכולו טוב. עולם עם פיות ופיראטים ממש כמו בפיטר פן. אבל אפילו שם הסוף עצוב. אנחנו צריכים להתבגר מתישהו. אבל זה קשה. אני אישית מעדיפה להישאר בתוך בועה ולא לצאת ממנה. הייתי רוצה לחיות בעולם מושלם אבל אי אפשר. מישהו מוכן להסביר למה המציאות כל כך קשה?

לא יודעת להסביר.. רק להזדהות.

המציאות יכולה להיות מאוד קשה. אבל אם בורחים ממנה זה לא הופך אותה לקלה יותר. את זה חשוב לזכור. וכמו בסיפורים שאת מתארת, יש גם דברים טובים במציאות הזאת. לא סתם טובים, מדהימים. ככה שלחיות בבועה, ממש לא הייתי רוצה. חבל לפספס את החיים האלה.

רוני_(-:

New member
מי לא חלמה בלילה

להיות וונדי או טייגר לילי או כל דמות פנטזיונרית אחרת? אבל אנחנו חיים פה...בעולם הזה. ואין מה לעשות...חוץ מלהפוך את החוויה שלנו פה, החיים, להכי טובים שיש. תאמיני או לא, חלק מאוד נהנים ממנה. ודווקא הקשה הוא שגורם לנו להעריך כל כך את הטוב. אל תוורתי עליו כל כך מהר. תחפשי אותו. ותגרמי לו להשאר.

sha na na revol

New member
כנ"ל

אחת הבעיות שלי היא קשיי הסתגלות לעולם המודרני, למרות שאף פעם לא חייתי בעבר, לפי מה שאני יודע.

אגדות../images/Emo28.gif

ממש עכשיו, כשהייתי בדיסני וורלד, עמדתי והסתכלתי על העצים המנצנצים- עם הנורות הצבעוניות בין העלים שלהם, על הארמונות סביבי, ופתאום חזרו אליי כל חלומות ודמיונות הילדות שלי כל כך חזק וברור... כל הלילות בהם חלמתי להתעורר בתוך אגדה, בארץ אחרת, בבגדים אחרים.... כאילו נותנים לך לטעום ליומיים את הגשמת כל הפאנטזיות שלך, ו... זיעו. חוזרים לחיים. ופה, "זה לא הגיהנום, ובטח לא גן עדן. זה העולם שיש, ואין עולם אחר"
גם אני לא יודעת לענות על השאלה שלך... הלוואי שהייתה לי תשובה. אני יודעת לקוות שנצליח לעשות ממה שיש לנו יותר טוב. שלא נוותר על הפנטזיות, שנצליח להגשים כמה מהן, לבנות לנו קצת ארמונות מחומרים ממשיים, להשיג לנו נסיך בבגדי הלך, ולהפוך את עצמינו לנסיכות- לפחות "בפנים בלב". ואני מאמינה שאפשר לעשות לנו, לפחות קצת אגדה, מהחומרים הארציים של חיינו הפשוטים.

PinkEyes

New member
../images/Emo35.gif

בשביל מה לחיות במציאות אם היא רק עושה רע? ואין לי שום כוונות לשים לזה קץ או משו כזה.. אני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות עם זה..

sha na na revol

New member
זה נכון לדעתי

שצריך קצת דמיון ומחשבה שפורצת את גבולות המציאות כדי לצאת מהסבל של החיים. אני לא יודע למשל מה הייתי עושה בלי קריאה, או סרטים, או מוזיקה או כל סוג אחר של מה שאני קורא חווית עושר פנימי. לפעמים אני לא יודע איך אחרים שלא עושים כמוני מחזיקים את עצמם.

live in hope

New member
תזהר

היא מסנג'רת אנשים לנקות לה את הבית
|שלא אזהרה מהבהב בנורות ורודות|

sha na na revol

New member
זה היה בהומור

חוץ מהקטע של העוזרת בית. יש מעט מאוד עבודות שאני מתאים להן, וזו אחת מהן.

newKiticat

New member
תסמונת פיטר פן

אני בטוחה שקיים מאמר כזה איפשהוא בעולם האקדמי. מי רוצה להתגבר? לקבל אחראיות? ללמוד את האמת על העולם? אה? מי רוצה ללמוד עוד? להכיר עוד אנשים? להסתכל על דברים מזוית ראיה בוגרת? אני.
ואני בטוחה שגם את. צריך רק להכין את עצמך טוב טוב.... זה שהתקופה המופלאה הזו נגמרה- זה רק בגלל שהתקופה הבאה- המרגשת אף יותר מגיעה! המציאות היא מה שאת עושה ממנה. באמת. למדתי את זה בשנה-שנתיים האחורנות, וזה מדהים עד כמה התפיסה של בן אדם יכולה לשנות ה-כ-ל!

newKiticat

New member
לעולם לא לוותר

על הילד הפנימי שלך. אבל לא להגביל את עצמך לאותו ילד שימנע ממך לגדול ולצמוח.

למעלה