אגב,

אגב,

אני מניח שכולם כבר הספיקו להגיד לו באייסיקיו, אבל בכל זאת - צריך גם כאן. אלון - מזל טוב! (באיחור, אבל בכל זאת)

הגיל שלי עולה לדיון הרבה בפורום....

לאחרונה. קודם כל, תודה מתן, תבורך. גם תודה לך נועה. ותודה לכל מי ששלך לי הודעה / כרטיס ברכה באי סי קיו. הממ... בכל מקרה, אני בן 16.

^Meri^

New member
מממ...

עד כמה שידוע לי החוק היבש מדבר על גיל 18, למרות שלאחרונה נאמר לי שלא מזמן שינו את זה ל17, בכל אופן, 16 זה על בטוח לא. אבל אני מאמינה שאם היית ממש רוצה, אלון בחיים לא היה מתלונן על בעילת קטין, אם רק היית מבקש יפה...
בכל אופן, אלון, אני מנצלת במה זו להעלב בפומבי, ואם אין לך מושג על מה, זה עוד יותר גרוע...הייתי אומרת שבגלל שאתה כל כך חמוד נסלח לך, אבל הקסם שלך מתחיל להגמר...(אווווו...
) בכל אופן, הייתי חייבת לתקן כי זה ממש מציק לי, אז זה שלח, ולא שלך...
לא לא, אני לא הופכת לנטע, אל תדאגו, אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי

שוב מזל טוב לאלון,

למרות שכבר אמרתי לך את זה ביום חמישי. בכל מקרה למיטב ידיעתי החוק בכלל לא עוסק בגברים אלה בנשים, והוא קובע שמתחת לגיל 16 או 17, אני לא בטוחה, כל קיום יחסי מין, בין בחורה לגבר המבוגר ממנה ביותר משנה, גם במידה ואלה יחסים בהסכמה, נחשבים לבעילת קטינה. מעל הגיל הזה או במקרה של פער הקטן משנה זה חוקי.

בעניין החוק

עד כמה שידוע לי, מעל גיל 16 אין חשש לבעילה אלא אם כן הקשר הוא קשר תלות (כמו למשל תשלום שכ"ד מיני...). מתחת לגיל 14 זה אינוס ומתחת לגיל 16 בעילה.

^Meri^

New member
טוב..

בגלל שאף אחד מאיתנו לא באמת יודע, אז הדיון הזה די דבילי, אבל רק תיקון אחד שאני ממש בטוחה בו, זה גם לגבי נשים וגם גברים, בדיוק כמו החוק להטרדה מינית, שכן גם גברים סובלים מאונס, הטרדות וכו. אולי זה פחות נפוץ, אבל זה קורה... לגבי הגיל זה או 17 או 18 מאה אחוז זה לא 16, אבל אכן, יש חוקים מחמירים יותר מתחת לגיל 16... אם זה ממש מענין אתכם, אני אפנה למורה לחוק ומשפט בביצפר, מבטיחה יום חמישי תשובה
שנה טובה

ד"א, מבחינת החוק.

לא מוגדר מצב בו אישה אונסת גבר בצורה מלאה (כלומר אונסת אותו בכוח הזרוע לקיים יחסי מין) הגיון החוק המעוות הזה הוא שלגבר חייב לעמוד כדי שיוכלו לאנוס אותו ולכן אם עמד לו סימן שהוא "רצה את זה" ולא נאנס... לכו תבינו...

^Meri^

New member
אולי בגלל ש...

כדי שיעמוד לגבר הוא חייב להיות מגורה? זה לא משנה אם בהתלחה הוא לא רצה, ברגע שגירה אותו הרעיון, אפילו אם הכח הוא מה שגירה אותו...גררר....נראה לי שהיית ציני או משו...:) אבל במקרים של אישה האונסת גבר, אני זוכרת שקראתי פעם על מקרה של אישה שהכריחה גבר לרדת לה, ככה שאני מניחה שזה פחות או יותר הרעיון, ככה שיחסי מין מלאים, כנראה שלא קורים...

אישה בוגרת שתקיים יחסי מין

עם קטין מתחת לגיל 14 תואשם באונס... ואגב, אני די בטוחה בעניין גיל 16. מעל גיל 16 קיום יחסי מין לא נחשב לבעילה, אלא אם כן היחסים הם יחסי תלות (כמו תשלום שכ"ד מיני)...

למעלה