אגב

הדסי22

New member
אגב

מה אתם אומרים לספר לחבר שלי על המחלה ?? אנחנו ביחד כבר שנה ואני מקווה שהוא יבין אותי... ועכשיו גם יש לי את האומץ לספר לו כי כבר סיפרתי לכמה חברים טובים והם הגיבו סבבה... וזה נתן לי חוזר וגרם לי להבין שזה לא היה כזה נורא והביא לי ביטחון!

b e c k y

New member
נושא חשוב מאד!

אני מאמינה בשקיפות. אחרי שנה את יודעת שהוא שם בשבילך גם ברגעים טובים וגם רגעים קשים. תסמכי עליו. אם הוא אוהב אותך באמת, דבר כזה לא יבריח אותו. את מכירה אותו ותדעי איך לספר לו את זה. לא חייבים להפיל את זה עליו. אפשר לספר בעדינות. תגידי לו שאת זקוקה לתמיכתו. שאת אוהבת אותו וסומכת עליו מספיק בכדי לחשוף את עצמך בפניו. רוב האנשים שאני מכירה היו מעריכים כנות כזו. אני מספרת לכולם, גם למי שבכלל לא רוצה לדעת. אני שונאת סודות. מי שלא יכול להתמודד עם זה, לא ראוי להיות חלק מהחיים שלי. (והיו כאלה)

אני בעד כנות

ושמחה מאוד לשמוע שסיפרת לחברים טובים ספרי מה היו התגובות? היה כל כך נורא כמו שכל השנים חשבת שזה? או שגרמו לך לחשוב שזה? אגב, לא כדאי לפתוח כל כך הרבה שרשורים חדשים עדיף לשרשר את כל ההודעות ביחד יש מספר מוגבל של שרשורים שאפשר שיהיו בדף אחד בפורום ספורטיבי יסדר את העניין...

הדסי22

New member
!

התגובות היו בסדר... תמכו בי כולם ואפילו ניכנסו לאינטרנט לברר יותר על המחלה... אבל קבענו שלא מדברים על המחלה ליד אנשים וגם לא בינינו אלא אם כן אני צריכה תמיכה או עזרה!

למעלה