אגב...

moshebu25

New member
אגב...

בקשר לזה שאומר שלא אוהב אותי, עשיתי איתו המון בדיקות כדי לבדוק אם זה נכון, והרגשתי שזה לא נכון. הבדיקה שהיתה בפגישה האחרונה, ביקשתי ממנו שנתנשק נשיקה ארוכה, התנשקנו איזה 4 דקות רצוף. מי שלא אוהב יכול להתנשק כך בחושניות?

yosef 30

New member
אפרופו אגב....

מתי לאחרונה ראית סרט חושני טוב בו שני השחקנים מתנקשים נשיקה לוהטת, יש הרבה כאלו. וזה נראה אמיתי לאללה - אפילו אני הייתי מוכן להתנשק עם אותו שחקן בצורה כזו
. משה ידידי, הוא לא רוצה אותך, לא כי הוא לא אוהב אותך, כי הוא רוצה לנסות דברים נוספים, כי הוא קיבל בטחון ומרגיש שהוא יכול ורוצה לבד, כי הוא רוצה לטעום קצת מהחופש, מהפיתויים שמחכים לו שם בחוץ. ולא הוא לא יחזור בעצמו מפני שם בחוץ לא כלכך נורא למען האמת, יש אחלה מסיבות (לא שאני הולך), יש אחלה אנשים (הכרתי לא מעט), יש אחלה סקס (על זה אי אפשר להתווכח). יש הכל מהכל. הוא אוהב אותך כאדם, אך לא כבן זוג, הוא מסוגל להתנשק איתך 4 דקות רצופוצ לוהטות כי הוא מכיר אותך, הוא נישק אותך בעבר הרבה פעמיים, זה לא חדש לו, הוא לא נגעל ממך, אתה לא דוחה אותו, אבל זה לא אומר שום דבר. הוא את שלו אומר ואמר ויאמר - עכשיו הוא נהנה, איתך, עם אחרים, עם עצמו, כולנו נראה לי חווינו את הרגע הזה בו ה"תעוררנו" ורצינו לכבוש את העולם, ועשינו כל מיני דברים, הלכנו לכל מיני מקומות, רצינולהתרגש ולחוות מהכל!!!. כך גם הוא. חמוד, ככל שתנסה להוכיח לעצמך כמה הוא אוהב אותך, אתה רק תוקע את עצמך. ככל שתסכים לא להוכיח לעצמך, אתה רק תרוויח. הכאב ישנו וזה ברור, הגעגועים ישנם וזה טיבעי, הבטחון העצמי שלך התרסק ללא ספק. הוא- האקס שלך - לא יוכל לבנות את זה מחדש. רק אתה
אל תנסה להוכיח כלום אולי תכתוב לנו קצת מה אתה מרגיש וחושב על ההתנהגות שלך בקשר שהיה לכם. האם היית מתנהג גם כך בקשר הבא שלך? וכמובן יש עוד הרבה שאלות, אך נראה לי שזה עדיין מוקדם. בכל מקרה ידידי הייקר אני שולח לך חיבוק ענק ואנרגיות חיוביות ומרפאות ומאחל לך לילה טוב יוסף.

למעלה